Motorola RAZR 5G, Motorola E7 Plus si Nokia 2.4 in oferta Digi
Digi (RCS & RDS) a adaugat 3 noi modele de telefoane in oferta comerciala, Motorola RAZR 5G, Motorola E7 Plus si Nokia 2.4.

Acestea sunt preturile celor 3 telefoane nou-introduse in oferta Digi:
Motorola RAZR 5G
-pret intreg: 6999 lei;
-portare abonament: 3399 lei avans / 300 lei rata lunara;
-portare prepay: 4499 lei avans / 208 lei rata lunara;

Motorola E7 Plus
-pret intreg: 649 lei;
-portare abonament: 0 lei avans / 54 lei rata lunara;
-portare prepay: 129 lei avans / 43 lei rata lunara;

Nokia 2.4
-pret intreg: 549 lei;
-portare abonament: 0 lei avans / 45 lei rata lunara;
-portare prepay: 109 lei avans / 36 lei rata lunara;

Motorola RAZR 5G este cel mai scump telefon disponibil in prezent in oferta Digi, a fost lansat la inceputul lunii trecute, este un smartphone pliabil intampinat bine de nostalgicii care au detinut telefoane „cu clapeta” inainte de era smartphone-urilor. Acest model este un upgrade al telefonului cu acelasi nume din 2019, o noutate importanta fiind suportul 5G si rezolvand multe probleme avute de modelul lansat in 2019.
Desi camera a fost imbunatatita considerabil fata de modelul precedent, telefonul este inca slab la acest capitol, avand in vedere ca vorbim despre un telefon la 7000 de lei. Bateria este mica (28000 mAh) si nu avem wireless charging. Fast charge-ul este de 15W, asemenea modelului anterior.

Motorola RAZR 5G, Motorola E7 Plus si Nokia 2.4 in oferta Digi

Motorola E7 Plus este un alt telefon lansat in prima parte a lunii septembrie, un telefon din categoria entry-level cu care Motorola incearca sa intre mai mult in acest segment dominat in mare parte de Xiaomi (cu seria Redmi) si Realme. Doua dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa luam in calcul achizitionarea E7 Plus sunt procesorul Snapdragon 460 si camera de 48MP. Designul este ok, seamana cu Motorola G9 cu exceptia partii din spate glossy, E7 Plus are partea din spate mata, oferindu-i un aspect elegant.

Nokia 2.4 este un al telefon entry-level introdus astazi in oferta Digi de la care nu putem avea asteptari foarte mari avand in vedere pretul redus. Bateria este unul din punctele forte al acestui model, avand capacitatea de 4500 mAh.

Daca ati testat unul dintre cele 3 modele mentionate mai sus, ce parere aveti despre ele?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.