Film Cafe difuzeaza filmele Afaceri infernale
Postul de televiziune Film Cafe a programat in luna noiembrie cele trei filme de actiune Afaceri infernale. Filmele sunt programate in zilele de vineri ale lunii noiembrie, de la ora 22. In acest material vom detalia aceste filme.

Infernal Affairs / Afaceri infernale (2002) – vineri, 2 noiembrie, ora 22. Filmul Afaceri infernale spune povestea a doi tineri care au ceva in comun, amandoi fac Academia de Politie. Ming (Andy Lau) este un tanar care face parte dintr-o grupare mafiota numita Triada. Acesta este trimis sa studieze academia de politie dupa care sa lucreze in politie si sa spioneze pentru Triada.

Yan (Tony Leung) este dat afara din politie din cauza comportamentului sau violent. Dupa  ce este dat afara, Yan ajunge mana dreapta a sefului Triadei. Ajuns in Triada, Yan negociaza reintrarea sa in politie iar seful politiei ii propune sa fie spionul lor in gruparea mafiota. Oare cine va ceda primul in acest joc, Yan sau Ming? Pentru a afla raspunsul trebuie sa urmariti acest film.
Afaceri Infernale are durata medie de o ora si 41 de minute, pe IMDb a primit nota 8.

Infernal Affairs II / Afaceri infernale 2 (2003) – vineri, 9 noiembrie, ora 22. Actiunea partii a doua a filmului Afaceri infernale se petrece cu 10 ani inaintea evenimentelor din primul film. Cei doi tineri, Ming si Yan, sunt la inceput insa in Afaceri Infernale 2 vom descoperi ca seful politiei si seful gruparii mafiote erau buni prieteni.

Film Cafe difuzeaza filmele Afaceri infernale

Chan (Shawn Yue) este dat afara din academia de politie pe motiv ca provine dintr-o familie de mafioti. Chan este abordat de seful politiei care ii propune sa spioneze gruparea pentru politie si sa ajute un politist pe nume Sam (Eric Tsang) care era deja infiltrat in grupare sa ucida seful gruparii Triada. Sam si Chan reusesc sa il ucida pe acesta iar la conducerea gruparii vine Hau (Francisc Ng), care este fiul fostului sef a grupari. Hau doreste razbunare pentru moartea tatalui sau.
Filmul Afaceri infernale 2 are durata de o ora si 59 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Infernal Affairs III / Afaceri infernale 3 (2003) – vineri, 16 noiembrie, ora 22. Dupa 10 luni de la moartea politistului Sam, inspectorul Ming (Andy Lau) este trimis de sefii politiei sa caute cartitele gruparii Triada care sunt infiltrate in politie. Dupa ce Ming gaseste un tanar al Triadei infiltrat, intre politie si mafie incepe o confruntare sangeroasa.
Filmul Afaceri infernare 3 are durata de o ora si 58 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Filmul Afaceri infernale a castigat numeroase premii si a fost considerat unul dintre cele mai bune filme ocupand locul 30 din 100, clasament facut de revista Empire Magazine in 2010.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.