Evolio Neos – Un telefon performant la un preț modest.

Prețul unui smartphone nu este impus numai de costurile de fabricație ci și de numele fabricantului. De cele mai multe ori, atunci când achiziționăm un telefon performant, și nu numai, plătim atât valoarea lui cât și numele firmei. Un alt telefon cu aceleași specificații tehnice poate costa mult mai puțin atunci când este fabricat de către o companie mai puțin cunoscută.

Un astfel de exemplu este și telefonul Evolio Neos ce poate fi cumpărat la un preț ce nu depășește 450 de lei. Ca performanțe, telefonul se situează în partea superioară a clasamentului, chiar dacă exista telefoane mult mai performante, Evolio Neos este ajutat de preț să urce cât mai sus în acest clasament. Astfel, acest telefon obține o notă de 9-10 la capitolul calitate/preț.

La capitolul design, Evolio Neos excelează. Cu o grosime de 7.9 mm, acest telefon are un aspect ce-l încadrează în clasa telefoanelor elegante și costisitoare. Telefonul deține sub ecran trei butoane toch-sensitive, butoanele de volum și power situându-se pe partea laterală, camera principală și cea secundară sunt situate în partea dreaptă iar difuzorul se găsește jos, pe partea inferioară a telefonului.

Atât cu designe-ul, să trecem la performanțele tehnice.

Telefonul deține un procesor Cortex A7 Quad Core ce are o frecvență de 1200 Ghz, o memorie ram de 1GB și o memorie internă de 8GB. Evolio Neos se mai laudă și cu o cameră foto de 8 MP, ce are o rezoluție de 720p HD și vine cu opțiunea de auto-focus.

evolio neos cel mai bun telefon

Nici sistemul de operare nu trage acest terminal în jos. Evolio Neos vine cu un Android 4.4 Kit Kat ce nu are multe prea multe modificări. Astfel, ne putem bucura de un Adroid curat, ce nu deține aplicațiile enervante ale companiilor creatoare de telefoane.

Specificații tehnice

Tip procesorCortex A7
Model procesor Quad Core
Tip DisplayCapacitive Touchscreen
Tehnologie displayIPS
Diagonala4,5 inch, 540 x 960
Spatiu memorie interna8 GB
Tip memorieFlash
Memorie RAM1 GB
Camera Frontala0,3 MP
Camera8 MP
Slot cardMicro SD
Capacitate maxima card64 GB
BaterieLi-Ion 2000 mAh battery
Dimensiuni68 x 136.5 x 7.9 mm
CuloareNegru
Sistem de operareAndroid 4,4 Kit Kat
GpsDa
Nota produs calitate/pret9-10

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele