Ce putem vedea de Revelion la Prima TV
In ultima zi din an, pe 31 decembrie, Prima TV va difuza emisiunea Selly Show de la ora 20:00 in care Selly va avea invitati precum Connect-R, Pepe, Laura Giurcanu, Alice Peneaca, Jador, Andy Popescu si Codin Maticiuc.

De la ora 22:00, va fi difuzat filmul 15 minute (15 minutes – 2001 – actiune, crima, drama). Un detectiv al sectiei omucideri si un maresal de pompieri trebuie sa opreasca doi criminali care isi filmeaza faptele pentru a deveni cunoscuti. Din distributia filmului fac parte Robert De Niro, Edward Burns si Kelsey Grammer.

Noul an incepe cu filmul Zi de instructie (Training Day – 2001 – actiune, drama, thriller). Un film bun (castigator al unui premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rolul principal – Denzel Washington), un politist incepator isi petrece prima zi cu un detectiv rebel care nu este ceea ce pare. In acest film ii vom vedea si pe Ethan Hawke si Scott Glenn. Ora de difuzare este 00:30.

03:00 – Filmul 15 minute (reluare)
05:00 – Un detectiv cu greutate: Alb si negru (Extralarge: Black and White – 1991 – actiune, comedie). Bud Spencer interpreteaza rolul lui Jack Costello, un detectiv particular care lucreaza in Miami.

Ce putem vedea de Revelion la Prima TV
Pe 1 ianuarie 2021, de la ora 08:00 vom putea viziona filmul Detectivul Bucatar (2015 – crima, mister).
De la 09:45, Prima TV va difuza filmul romanesc Harababura (1990) cu Dem Radulescu, Ileana Stana Ionescu si Stefan Banica.

De la 11:45 avem posibilitatea sa vizionam un alt film romanesc, Veronica se intoarce (1973) cu Dem Radulescu, Lulu Mihaescu si Margareta Pislaru.
13:30 – Ce-si doreste o fata? (What a Girl Wants – 2003 – comedie, drama). O adolescenta americana afla ca tatal sau este un aristocrat britanic care candideaza pentru o functie importanta. Desi este nerabdatoare sa-l vada, realizeaza ca acest lucru poate cauza un scandal si ii poate afecta cariera.

20:00 – Sugar Mountain (2016 – drama, thriller). Doi frati planuiesc inscenarea unei disparitii in salbaticia din Alaska pentru a putea vinde o poveste de supravietuire insa aceasta aventura incepe sa devina mult mai reala decat si-ar fi dorit. Protagonistii filmului sunt Jason Momoa si Cary Elwes.

Prima zi din an se incheie cu difuzarea unui alt film romanesc difuzat de la ora 23:00, Morometii (1987) cu Victor Rebengiuc, Luminita Gheorghiu si Gina Patrichi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.