Murderville / Inventand-o pe Anna – Netflix
Netflix pregateste pentru luna februarie noi seriale, in acest articol vom prezenta informatii despre doua dintre cele mai interesante seriale ce vor fi disponibile luna urmatoare.

Murderville este o serie de comedie in care Terry Seattle (Will Arnett), un detectiv excentric, trebuie sa rezolve cazuri de crima avand cate o vedeta drept partener. Vedetele nu primesc un scenariu si trebuie sa improvizeze pe parcursul cazului.

Rolul principal este interpretat de Will Arnett, actor nominalizat la 7 premii Primetime Emmy cu seriile Arrested Development (2003), 30 Rock (2006) si BoJack Horseman (2014).

In serial vom vedea si alti actori precum Lilan Bowden (Andi Mack – 2017), Haneefah Wood (Nurse Jackie – 2009, Freedomland – 2006, Truth Be Told – 2019), Philip Smithey (Switched at Birth – 2011), Erinn Hayes (nominalizata la un Emmy cu Childrens Hospital – 2008) si altii.

Murderville este un remake al serialului britanic Murder in Successville, care a avut 18 episoade difuzate intre 2015 – 2017, castigator al unui premiu BAFTA.
Primul sezon al serialului Murderville are 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 3 februarie 2022.

Murderville / Inventand-o pe Anna – Netflix

Inventand-o pe Anna (Inventing Anna) este o miniserie de drama creata de Shonda Rhimes (cunoscuta pentru seriale de succes precum Anatomia lui Grey, Bridgerton sau Scandal).

O tanara jurnalista cu dorinta de afirmare investigheaza cazul disparitiei lui Anna Delvey, o influencerita Instagram care nu numai ca fura inimile fanilor sai din New York dar si banii lor. Intre Anna si jurnalista se formeaza o legatura pe masura ce jurnalista incearca sa afle cine este cu adevarat Anna Delvey.

Din distributia acestei productii fac parte actorii Julia Garner (a castigat doua premii Emmy cu rolul din serialul Ozark), Anna Chlumsky (nominalizata la 6 premii Emmy cu rolul din Veep), Laverne Cox (nominalizata la 4 premii Emmy cu Orange is the new black), Arian Moayed (Succession – 2018), Anders Holm (Workaholics – 2011, The Intern – 2015, How to Be Single – 2016), Katie Lowes (Super 8 – 2011, Scandal – 2012) si altii.

Miniseria Inventand-o pe Anna are 11 episoade si va fi disponibila pe Netflix din 11 februarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.