Filme si seriale pentru fanii Jocul calamarului
Serialul coreean Squid Game / Jocul calamarului a devenit cel mai popular serial asiatic pe platforma Netflix, 111 milioane de conturi s-au uitat la acest serial. Pentru acest fapt ne-am gandit sa va recomandam si alte filme si seriale asemanatoare cu Jocul calamarului disponibile pe platformele de streaming.

Alive / In viata (2020). Locuitorii unui oras se transforma in zombie, nu se cunoaste cauza transformarilor insa din tot orasul doar Oh Joon Woo (Yoo Ah-in) reuseste sa scape netransformat in zombie pentru ca se izoleaza in casa. In acest film o vom mai putea vedea pe actrita Park Shin-Hye si Jeon Bae-Soo. Park Hye si Yoo Ah-in sunt actori foarte apreciati in tara lor. Alive are o durata de 1:38 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.
Filmul Alive poate fi urmarit pe Netflix.

Sweet Home / Casa dulce casa (2020). Serialul Casa dulce casa a fost cel mai urmarit serial coreean pe Netflix inainte sa apara Squid Game. Un tanar pe nume Chan Hyun Soo (Song Kang) isi pierde intreaga familie intr-un accident auto. Chan se muta in suburbia orasului si se intreaba de ce el este singurul supravietuitor al accidentului. In timp ce eroul se intreba de ce a scapat viu din accident, toti locuitorii orasului se transforma in monstri insetati de sange.

In serialul Casa dulce casa ii vom vedea pe actorii: Song Kang (Chan), Lee Jin Wook (Pyeon Sang Wook) sau Lee Si (Seo Yi Kyung). Serialul Casa dulce casa are un sezon cu 10 episoade iar durata unui episod este de 52 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,4  si este posibil sa apara si al 2-lea sezon al acestui serial.

Filme si seriale pentru fanii Jocul calamarului

Battle Royale (2000) Fimul este facut dupa cartea scrisa de Kosum Takami. Un grup de elevi sunt dusi pe o insula si pusi sa se omoare intre ei pentru a supravietui si pentru a scapa de pe insula. Toate bataliile intre elevi sunt transmise pe internet, de pe insula poate scapa doar un castigator care poate castiga o suma de bani. Filmul Battle Royale are o durata de 1:54 pe IMDb filmul a obtinut nota 7,6. Battle Royale se poate vedea pe platforma Prime Video de la Amazon.

In 2003 a fost lansat Battle Royale II ca sequel al primului film insa nu s-a bucurat de acelasi succes, obtinand pe IMDb nota 4.7 din aproximativ 20.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.