Detectivi particulari – premiera DIVA
Luna septembrie vine cu o premiera pe DIVA, urmand sa fie difuzat serialul canadian Detectivi particulari (Private Eyes – 2016). Aceasta productie este inspirata de romanul The Code al lui G.B. Joyce si a fost difuzata in Canada de televiziunea Global.

Detectivi particulari este un serial politist de drama dar si de comedie care urmareste intamplarile fostului jucator profesionist de hochei Matt Shade (Jason Priestley), a carui viata este schimbata irevocabil atunci cand face echipa cu detectivul particular Angie Everett (Cindy Sampson). Prin acest parteneriat, Shade va fi nevoit sa afle cine a ajuns si cine isi doreste sa devina.

Primul episod are numele romanului din care a fost inspirat serialul, The Code, iar in acest episod facem cunostinta cu Matt „Shadow” Shade, un fost jucator profesionist de hochei, care intra in contact cu detectivul Angie Everett, pentru a rezolva un caz de sabotare a protejatului sau, Matt incercand sa-i salveze cariera.

Acest serial are 5 sezoane lansate in perioada 2016 – 2021 si un numar total de 60 de episoade. Ultimul sezon, cel cu numarul 5, a avut premiera in Canada in iulie 2021, ieri a fost difuzat penultimul episod, astfel incat mai este un singur episod (finalul) care nu a fost inca difuzat.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 7.4 din aproximativ 4.000 de recenzii.

Creatorii serialului sunt Tim Kilby si Shelley Eriksen (Continuum – 2012, Rookie Blue – 2010, Flashpoint – 2008) iar in serial vom vedea actori precum Jason Priestley (Call me Fitz – 2010, Beverly Hills – 1990), Cindy Sampson (Supernatural – 2005, The Shrine – 2010), Barry Flatman (Just Friends – 2005, Saw III – 2006, The Cutting Edge – 1992), Jordyn Negri (Warehouse 13 – 2009), Samantha Wan, Ennis Esmer (Blindspot – 2015, Schitt’s Creek – 2015) si altii.

Detectivi particulari – premiera DIVA

Premiera serialului Detectivi particulari va avea loc pe DIVA pe 20 septembrie, de la ora 19:00.

In luna septembrie vom putea viziona pe DIVA si alte seriale precum Anatomia lui Grey, Stagiara, Monk, Hawaii 5.0, Castle, Camera de garda, Capitanul Marleau, Asistenti medicali sau Hudson si Rex.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul Detectivi particulari in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Din cate stiu, ultimul episod difuzat a fost 12 din sezonul 3, deci ar mai fi de difuzat sezonul 4 si sezonul 5, ambele au fost difuzate integral in SUA, serialul fiind terminat.
   Nu stim cand vor fi difuzate celelalte doua sezoane pe DIVA insa ce va pot spune este ca in noiembrie nu vor fi difuzate.
   Vom anunta cand va fi cazul.