Mut: thriller-ul psihologic va aparea pe Netflix pe 19 mai

Mut (Muted/El Silencio) este un thriller psihologic care va fi lansat pe Netflix pe data de 19 mai. Serialul este incadrat in categoriile: crima, drama, mister si thriller si este format dintr-un sezon cu 8 episoade. Filmarile au avut loc in Madrid, Spania, iar serialul a fost creat de Aitor Gabilondo, scenarist si producator de televiziune spaniol.

Aitor Gabilondo este cunoscut publicului ca scenarist pentru serialele: Patria (2020), Adevarul (2018), Principele (2014- 2016), Sindromul lui Ulise (2007- 2008), Geneza: in mintea asasinului (2006). In anul 2021, Aitor Gabilondo a primit premiul pentru Cel mai bun creator al unei mini-serii sau seriale TV pentru serialul Patria, din partea The Platino Awards for Iberoamerican Cinema. De asemenea, acesta a fost nominalizat la Premiile Feroz Awards si Iris Awards, in Spania, pentru serialele Patria si Principele.

In Mut, o psihiatra incearca sa patrunda dincolo de carapacea lui Sergio, care, in urma cu 6 ani, si-a ucis parintii. Insa din acel moment, tanarul nu a mai vorbit cu nimeni, ceea ce ridica misterul si suspansul la cote maxime.

Psihiatra incearca sa convinga o tanara sa se apropie de Sergio, dupa eliberarea acestuia, pentru a-l determina sa inceapa sa vorbeasca. In trecut, tacerea tanarului a fost luata drept consimtamant, ceea ce a dus la condamnarea sa, dar ce se va intampla de data aceasta? Vor reusi sa patrunda dincolo de tacerea lui Sergio? Si daca da, cu ce pret?

Daca doriti sa aflati misterul din spatele mutismului lui Sergio si poate un alt adevar decat cel acceptat, urmariti acest serial provocator incepand cu 19 mai, pe Netflix. Din distributie fac parte actorii: Aron Piper (Sergio), Almudena Amor (Ana Dussuel), Miguel Garces (directorul centrului), Manu Rios, Viti Suarez, Aitor Luna, Cristina Kivani, Ramiro Blas, Aria Bedmar si altii.

Mut: thriller-ul psihologic va aparea pe Netflix pe 19 mai

Aron Piper, actorul care il interpreteaza pe Sergio, personajul principal al serialului Mut, este cunoscut pentru rolul sau din serialul Elita (2018- 2021). Actorul spaniol de 26 de ani, nascut in Berlin, Germania, a mai jucat in: 15 ani si o zi (2013). Fatum (2023), Haosul din urma ta (2020).

Almudena Amor este o actrita spaniola in varsta de 29 de ani, cunoscuta pentru filmele: Le buen patron (2021), La abuela (2021). Aceasta a fost premiata in 2022 cu premiul Cea mai buna actrita noua la Cinema Writers Circle Awards pentru prestatia din filmul El buen patron. Tot pentru acest rol, a primit, in acelasi an, premiul Newcommer Award, sectiunea femei, din partea Uniunii Actorilor Spanioli.

Vizionare placuta amatorilor de thrillere psihologice!

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII