Love Festival se reia pe ZU TV
Postul de televiziune ZU TV isi invita telespectatorii la un concurs interesant. Concursul se numeste Love Festival si se desfasoara pe toata perioada lunii februarie.

Love Festival este la a doua editie, anul trecut au participat 12.000 de telespectatori si au fost 87 de castigatori. Concursul Love Festival a inceput din 1 februarie iar cine doreste sa participe trebuie doar sa scaneze codul QR ce apare din cand in cand pe ecran. Dupa ce acest cod va fi scanat, telespectatorii vor fi directionati catre un formular ce va trebui completat.

In fiecare zi se pot castiga vouchere in valoare de 250 de lei. Aceste vouchere sunt valabile pe platforma e-commerce a partenerului acestui concurs. Love Festival se va desfasura in doua perioade, 1-14 februarie si 15 -28 februarie. Toti partincipantii  acestui concurs vor participa la extragerea celor 2 mari premii oferite de ZU TV si partenerul sau e-commerce. Cele doua mari premii sunt vouchere in valoare de 1500 lei. Platforma e-commerce detine si site-ul elefant[punct]ro.

Postul de televiziune Zu TV a promovat mereu numai muzica buna a tinerilor artisti. ZU TV are si o platforma multimedia 360 care contine radio online si alte evenimente. In cadrul evenimentelor promovate de ZU TV  au fost prezenti o multime de spectatori si milioane de fani pe platformele sociale.

Love Festival se reia pe ZU TV

ZU TV apartine de compania Antena Group si a fost lansat in 2014 in locul postului GSP TV ce s-a receptionat o scurta perioada exclusiv in grila operatorului Digi. In anul 2016, Antena Group a lansat varianta HD a postului ZU TV.

Televiziunea a organizat de-a lungul timpului diferite evenimente muzicale alaturi de Radio ZU. La aceste evenimente au participat artisti consacrati ai muzicii romanesti, printre care vom enumera Andra, Rubi si altii.

ZU TV se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth. Compania Antena Grup detine posturile Antena 1, Antena Stars, Happy Chanel, ZU TV, Antena 3 si Antena International. Compania detine si posturile de radio Romantic FM si Radio ZU.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII