Aplicatia MyVodafone servicii fixe si TV se inchide
Aplicatia MyVodafone servicii fixe si TV se va inchide din iulie 2021 conform notificarilor trimise catre abonatii Vodafone, mesaj care este afisat si in descrierea aplicatiei din Google Play (Play Store) pe Android:
„Aplicatia Servicii fixe & TV se va inchide incepand cu 31 iulie. Te asteptam in aplicatia unica My Vodafone”.

Acestea sunt notificarile primite prin e-mail de abonatii Vodafone:
In primavara anului 2020 te-am anuntat ca Vodafone Romania devine furnizorul tau de servicii fixe, internet si TV, in urma fuziunii dintre Vodafone si UPC.
Acum, vrem sa te anuntam ca aplicatia si contul MyVodafone Fix&TV vor fi dezactivate din luna iulie, dar poti plati factura de servicii fixe din contul tau MyVodafone. Practic, ai acces la toate serviciile tale intr-un singur loc si le poti gestiona de oriunde ai fi. Trebuie doar sa intri in aplicatia MyVodafone si sa asociezi serviciile fixe.

Aplicatia MyVodafone servicii fixe & TV este fosta aplicatie MyUPC care a fost redenumita dupa achizitionarea operatiunilor Liberty Global in Romania si in alte cateva tari de catre Vodafone. In aplicatia de mobil, este folosita in continuare vechea interfata de logare UPC.

Cum platim facturile serviciilor fixe dupa inchiderea aplicatiei MyVodafone servicii fixe & TV?
Inchiderea acestei aplicatii nu inseamna ca nu mai avem posibilitatea de a achita facturile si de a administra serviciile fixe din aplicatie, functionalitatile necesare serviciilor fixe vor fi disponibile in continuare pe aplicatia unica MyVodafone.

MyVodafone servicii fixe & TV a generat foarte multe nemultumiri in randul abonatilor Vodafone din cauza problemelor frecvente de functionare, cele mai intalnite probleme fiind acelea de logare in aplicatie si acelea intervenite in timpul platii facturilor online.
In Android Play Store, aceasta aplicatie are nota 1.8* din aproximativ 2.000 de recenzii.

Aplicatia unica MyVodafone Romania sta putin mai bine insa nu foarte bine, avand nota 2.5* din aproximativ 113.000 de recenzii.

Pasi pentru utilizarea aplicatiei unice MyVodafone Romania
Pentru a putea utiliza aceasta aplicatie va trebui sa instalam aplicatia de mobil MyVodafone Romania si sa asociem codul de client in aplicatia nou-folosita, dupa cum urmeaza:

MyVodafone – Servicii – Asociaza serviciul – Asociaza cod client

MyUPC a fost redenumita MyVodafone servicii fixe si TV anul trecut.
Asadar, luna iulie marcheaza inchiderea unei aplicatii cu o vechime de aproape 8 ani (MyUPC a fost lansata in noiembrie 2013, parte din proiectul UPC Cares).

Avand in vedere multiplele probleme tehnice avute de aplicatia MyVodafone servicii fixe si TV, probabil aceasta modificare nu va genera prea multe nemultumiri.
Voi ce parere aveti despre aceasta aplicatie? Va deranjeaza desfiintarea ei?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Sunt abonat vodafone(connex) de aproximativ 22de ani, posed cartelă reincarcabila de 6 euro. Doresc să folosesc Vodafone Tv. Am plătit contravaloarea a3,5 euro care s-au cerut ptr.aceasta. La confirmare dă eroare. Am creat și cont de abonat.Nimic.Cum procedez în acest caz?. Vă mulțumesc.

  2. Bună seara, merge să instalez mediabox-ul 4k de la Vodafone și să-l pun cu o mufă LAN la internetul de la DIGI, s-au trebuie să am internet de la Vodafone?

  3. Bună seara, se poate instala mediabox-ul 4k de la Vodafone legat prin INTERNET de la DIGI cu mufa LAN s-au trebuie să am și internet fix de la Vodafone?