Te cunosc de undeva revine la Antena 1
Una dintre cele mai indragite si urmarite emisiuni de la Antena 1, Te cunosc de undeva, revine pe 12 septembrie la ora 20:00. Noul sezon va fi sezonul cu numarul 15 si va veni cu o noutate.

Concurentii emisiuni vor fi acompaniati de o formatie numita The Colours. Romania este singura tara in care se produce aceasta emisiune cu band live. Show-ul Te cunosc de undeva va fi prezentat tot de Alina Puscas si Cosmin Selesi iar juriul este format din Ozana Barabancea, Andreea Balan, Cristi Iacob si Aurelian Temisan.

In al 15-lea sezon vor participa 11 concurenti, 3 perechi si 5 concurenti vor participa singuri. Cele 3 perechi vor fi formate din cantaretii Monica Anghel si Marcel Pavel, o pereche formata din actorii Romica Tociu si Adriana Trandafir si o pereche formata din cantaretul Liviu Varciu si bunul sau prieten, Andrei Stefanescu (cei doi au mai participat la diferite emisiuni pe Antena, printre acestea vom enumera Poftiti pe la noi sau Poftiti la Nea Marin).

Cei 5 concurenti ce vor participa singuri sunt Catalina Grama (Jojo, a mai participat alaturi de Paul Ipate la emisiunea Asia Express), Adda (cantareata), Ami (cantareata), Tavi Clonda (cantaret, sotul Gabrielei Cristea, vazut de telespectatori si in emisiunea matrimoniala Te vreau langa mine difuzata in trecut de Kanal D) si Toto Dumitrescu.

Emisiunea Te cunosc de undeva este difuzata de Antena 1 de 9 ani si este o varianta autohtona dupa un format international numit Your Face Sounds Familiar. Antena 1 a inceput difuzarea acestei emisiuni (Te cunosc de undeva) din anul 2012.

In cele 14 sezoane membri juriului s-au tot schimbat. Iata cateva nume de artisti ce au facut parte din juriul emisiunii de-a lungul timpului: Pepe, Monica Anghel, Delia, Horia Brenciu (cantaret si prezentator al emisiunii Robingo difuzata in trecut de TVR 1).

Modul de desfasurare al emisiunii Te cunosc de undeva este urmatorul: concurentii trag de o maneta iar o ruleta, denumita de concurenti ruli, stabileste in ce vedeta locala sau internationala se vor transforma in fiecare saptamana concurentii.

Te cunosc de undeva revine la Antena 1

Timp de 7 zile participantii isi vor melodia pe care o vor interpreta din repertoriul vedetei in care se vor transforma si vor studia totul despre aceasta vedeta, urmand sa o imite. Juratii acorda cate o nota fiecarui concurent dupa terminarea evolutiilor. Nota maxima acordata de juriu este 12 puncte iar nota maxima acordata de concureti (pentru ca si ei vor acorda note) este 5.

Participantul cu cel mai mare puctaj din fiecare editie este declarat castigatorul editiei si primeste 1000 de euro pe care ii doneaza. La sfarsitul sezonului, concurentul care are cele mai multe editii castgate in acel sezon este declarat castigatorul unui premiu de 15.000 de euro.

Iata care sunt castigatorii din sezoanele trecute: CRBL (sezonul 1), Jorge (sezonul 2), Pepe (sezoanele 3 si 4), Alex Velea (sezonul 5), Maria Buza (sezonul 6), Cezar Ouatu (sezonul 7), Florin Ristei (sezonul 8), Serban Radulescu (sezoanele 9, 10 ,11, 12, 13), Bela Santiago (sezonul 14). Emisiunea Te cunosc de undeva a castigat premiul pentru Cea mai buna emisiune de divertisment acordat de revista TV Mania in anii 2012, 2013, 2014, 2016. Acest premiu este acordat de revista TV Mania cu ajutorul voturilor acordate de cititorii revistei.

Update 14.09.2020: Te cunosc de undeva se vede online gratuit pe Antena Play pana la sfarsitul lunii septembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII