Animal Planet, Food Network + alte posturi ies din grila analogica Telekom

Din grila analogica Telekom vor iesi in perioada urmatoare 14 programe printre care Animal Planet, Diva, Comedy Central, Paramount Channel, Food Network, Eurosport 1, Eurosport 2, Nasul TV, ID Xtra si AXN Spin.

Pe langa eliminarea acestor programe, in grila analogica Telekom vor intra programele National 24 si ZU TV. Aceste modificari de grila analogica vor modifica numarul de programe, in functie de zona, de la 58-54 programe la 44-42 posturi TV.

Modificarile ar urma sa fie efectuate in urmatoarele saptamani. Eliminarea posturilor Animal Planet, Diva, Comedy Central, Paramount Channel, Food Network, Eurosport 1, Eurosport 2, Nasul TV, ID Xtra si AXN Spin nu presupune introducerea unor noi posturi in grila digitala, astfel incat exista sanse sa nu se modifice nimic pe partea digitala.

Programele disponibile la nivel national in grila analogica Telekom sunt:

-Telekom Sport 3, Telekom Sport 4, Pro X, Pro Gold, Pro 2, Antena 1 HD, Antena Stars HD, Kanal D, National TV, Prima TV, Pro Cinema, Pro TV, Trinitas TV, TV5 Monde, TVR 1, TVR 2, TVR 3, Discovery Channel, Antena 3 HD, B1 TV, Realitatea TV, RTV, Digi 24, AXN, TV1000, Boomerang, Cartoon Network, Disney Channel, Nickelodeon, Etno TV, Favorit TV, Kiss TV, Taraf TV, Happy Channel HD, N24, Zu TV;

Animal Planet, Food Network + alte posturi ies din grila analogica Telekom

Cu exceptia programelor mentionate mai sus la nivel national, diferenta este reprezentata de posturi regionale/locale, in functie de zona.

Voi ce parere aveti despre eliminarea din grila analogica Telekom a programelor Animal Planet, Diva, Comedy Central, Paramount Channel, Food Network, Eurosport 1, Eurosport 2, Nasul TV, ID Xtra si AXN Spin?

Sursa.

Informatia a fost confirmata si de catre un angajat Telekom. Reprezentantii relatii cu clientii Telekom nu au confirmat posturile care vor iesi din grila insa au confirmat ca se vor efectua modificari ale grilei analogice Telekom in perioada urmatoare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

  • Cei de la Telekom nu vor mai introduce posturi pe analog. Au redus numarul posturilor tv de pe analog in ultimul timp. Daca doriti aceste posturi enumerate de dvs mutativa pe digital.

  • Nu prea cred !!!Telekom a scos o parte dintre programe , însă cele de mare calitate ca National Geographic sau Fine Living le-au scos de peste tot , nu numai de pe satelit , daca a scos de pe satelit fara a scoate de pe IPTV și DVBC au fost programe mai putin urmărite ca MTV Rocks ( care nu prea il cred la fel de urmarit de cand a fost introdus Rock TV ) sau Nick Jr. ( care nu era exagerat de urmarit , știind că avea doar vreo 10-11 seriale si nu erau nici alea cine stie ce ) .
   Programele scoase de pe Analogic cu siguranta nu vor ieși de pe satelit , știind că sunt foarte urmărite

   • Domnule George telekom este cu datorii foarte mari, mai mari ca ale celor de la digi. Daca incheie anul acesta la fel ca anul trecut nu ii vad bine. MTV Rock si NICK JR din cate stiu sunt oferite de distribuitor bonus, cum procedeaza antena si pro. Adica pro si antena cer, cam un euro pentru pro tv respectiv a1, 1 euro per abonat si restul posturilor sunt bonus. Asa si cei de la Viacom posturile lor principale sa zic asa sunt Paramount si Comedy, daca dai cat cer pe aceste 2 posturi per abonat restul posturilor sunt gratis. Telekom a scos de pe satelit nick jr pentru a reduce costul ridicari posturilor pe satelit nu pentru a le da mai putin celor de la viacom. Sper ca ati inteles cum sta treaba.

     • Sursele asa spun, dar nu este nimic oficial. Si oricum procesul de vanzare dureaza cel putin 2-3 ani, daca se vor adeveri zvonurile. Exemplu este upc care a fost cumparat de vodafon de peste un an, iar comisia europeana nici pana astazi nu a aprobat tranzactia, au amanat acest subiect de 3-4 ori pana acum.

  • Programele Eurosport 1 si Eurosport 2 au iesit din grila de programe analogica Telekom din motive ecomonice impreuna cu alte posturi. Insa, daca treceti la cablu digital, adica sa folositi un televizor cu receptor digital, le veti putea receptiona in continuare impreuna cu multe alte posturi.

 1. Bebe ai dreptate, eu cred ca Telekom ar trebui sa adaptateze si preturile la abonamente.
  Abonamentul pentru DTH e un pic scump, dar avem avantajul ca HBO GO este gratis in pachet inclus!

  • HBO GO este gratuit si la telekom catv daca ai pachetul maxpachet activat. Nu este nici o diferenta intre dth si catv la telekom. Pe catv au mai multe HD-uri fata de dth.

 2. Oricum telekom are puțini abonații la Cablu tv analogic,sa speram totuși ca astfel de modificării nu se vor întâmpla și la DTH sau IPTV pentru ca ar fi o mare pierdere.

  • Este o modalitate de a face economii. Pe satelit si cablu digital nu pot scoate pentru moment pentru ca mai au contracte in vigoare cu televiziunile, si acele contracte trebuiesc respectate pana vor expira. Pe analog pot scoate cate posturi vor atata timp cat respecta acea lista must carry. Si asta au facut, au pastrat in analog doar posturi cu audienta pro, antena, cu cateva exceptii tv 1000 si viasaturile.