N24 Plus, Prima News, Realitatea Plus, Romania TV pe Voyo
Platforma de straming TV Voyo a introdus o serie de televiziuni aflate in lista must carry, principiu care incepand din acest an se aplica si platformelor de streaming TV dar si operatorilor DTH.

Voyo a introdus prima serie de canale TV din lista must carry pe 23 aprilie, atunci au intrat toate canalele TVR, dar si Kanal D2, National TV, Etno TV, Romania TV, Realitatea Plus, TV5 Monde si Trinitas TV. Pe 23 mai au intrat canalele: N24 Plus, Favorit TV, Moldova TV, TeleMoldova+, VPTV (canal regional), Travel Mix, A7 TV, Apollonia TV, Metropola TV, Inedit TV, LinKPress TV, Kapital TV, Exploris, Bollywood Clasic, Cinethronix, Prima News, Euronews Romania, Canal 33 HD, Aleph News, NCN, Nasul TV, Kiss TV, Rock TV, Magic TV, Atomic TV, Atomic Academy, Disco Mix, Party Mix, Mooz Dance, Emi TV, Rapsodia TV, Taraf TV, TV-AS, Traditional TV, Orizont TV, Alfa & Omega, Credo TV, Speranta TV, Sens TV, Zoom TV, Telestar 1, Shop On TV si 24 Mix Teleshop.

N24 Plus, Prima News, Realitatea Plus, Romania TV pe Voyo

Pe langa aceste canale, reprezentantii Voyo au introdus si Aleph Business, cu toate ca Consiliul National al Audiovizualului a scos Aleph Business din lista must carry pe motiv ca nu s-a masurat un an de zile inainte sa ceara sa fie prezent in lista de acest an. Pentru a viziona aceste canale va trebui sa va faceti cont, posturile nu se pot viziona fara a avea cont.

Pe Voyo se pot viziona si filme si seriale produse si difuzate pe posturile Pro dar si filme si seriale ce nu au fost produse de aceste televiziuni. Pe Voyo nu au intrat canalele companiei Digi: Digi 24, H!t Music Channel, 1 Music Channel si U TV, canale care se afla in lista must carry insa Digi nu doreste sa isi dea acordul ca posturile lor aflate in must carry sa fie preluate de platformele de streaming TV.

Pe langa must carry, pe Voyo se mai pot viziona la categoria live tv si canalele companiei Pro TV SA: Pro TV, Acasa, Acasa Gold, Pro Arena, Pro Cinema si Pro TV International . VOYO apartine companiei Pro TV SA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU