Happy Channel redifuzeaza telenovela Rubi
Telenovela mexicana Rubi (2004) va fi redifuzata de Happy Channel incepand cu saptamana urmatoare. Seria este produsa de José Alberto Castro pentru Televisa si este bazata pe povestile scurte scrise de Yolanda Vargas Dulché

Rezumat telenovela Rubi
Rubí Pérez (Bárbara Mori) este o femeie foarte frumoasa insa saraca si obsedata de bani. Ea studiaza la o universitate exclusiva datorita sprijinului venit din partea Cristinei (Paty Diaz), sora sa mai mare, care este foarte muncitoare.

Rubi spera sa devina bogata imprietenindu-se cu oameni bogati. Este prietena buna cu Maribel de la Fuente (Jacqueline Bracamontes), o tanara bogata. Maribel are un picior paralizat, ceea ce ii pune probleme in a avea o viata sociala normala. Rubi este geloasa pe situatia financiara a lui Maribel, compatimind-o pentru disabilitatea sa.

Rubi ii intalneste pe Hector Ferrer (un arhitect, iubitul online al lui Maribel) si pe Alejandro Cardenas (un doctor). Hector ii prezinta interes deoarece este foarte bogat iar visul sau a fost mereu acela de a lasa saracia in urma si de a se casatori cu un barbat bogat. Insa, ea se indragosteste de Alejandro.

Hector si Maribel se logodesc iar Rubi incepe sa iasa cu Alejandro insa atunci cand afla ca face parte din clasa de mijloc si nu este foarte bogat, il paraseste, desi sufera din acest motiv.

Mama lui Rubi, incearca sa o faca sa inteleaga ca banii nu sunt totul in viata insa ea refuza sa asculte si incearca sa il seduca pe Hector.

Rolul antagonistei, Rubi, este jucat de Barbara Mori (Kites – 2010, My Brother’s Wife – 2005) si vom vedea alti actori precum Eduardo Santamarina (Marisol – 1996, Amantii – 2003), Jacqueline Bracamontes (Suflete ranite – 2006, Norocul lui Loli – 2021), Sebastián Rulli (Pasiune – 2007, O lume a fiarelor – 2006), Paty Díaz (Uzurpatoarea – 1998, a avut si ea un rol in telenovela O lume a fiarelor) si altii.

Happy Channel redifuzeaza telenovela Rubi

Telenovela Rubi are 115 episoade lansate in 2004 iar pe IMDb a obtinut nota 8 din aproximativ 2.300 de recenzii. Happy Channel va redifuza aceasta productie de luni, 9 mai 2022, de la ora 16:30, urmand sa se vada de luni pana vineri. Va inlocui Tine-ma de mana!, care este difuzat in prezent in reluare de la aceeasi ora.

In 2012 a fost realizat remake-ul libanez Ruby cu Amir Karara, Cyrine AbdelNour si Maxim Khalil, productia a ajuns la 95 de episoade.

Update 22.05.2022: Serialul Rubi va fi difuzat doar in weekend de la ora 07:45, respectiv 08:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII