National TV difuzeaza serialul coreean Veterinarul
National TV redifuzeaza serialul sud coreean Veterinarul (Maui / in engleza Horse doctor sau The King’s Doctor – 2012), o drama istorica/medicala despre Baek Kwang Hyun, un medic veterinar care porneste de jos, ajungand persoana responsabila de sanatatea regelui in timpul dinastiei Joseon.

Serialul a fost filmat in provincia Gyeonggi din Coreea de Sud si a fost regizat de Lee Byung-hoon. In tara natala a fost difuzat de MBC.

Rolul personajului principal este interpretat de actorul Cho Seung-woo, cunoscut si din alte productii precum Tazza: The High Rollers (2006), Chunhyangdyun (2000) sau Maraton (2005). Acesta a fost primul serial al actorului Cho Seung-woo, desi era deja cunoscut din filme si piese de teatru avand o experienta de 14 ani in acest domeniu. Actorul a mentionat ca a acceptat sa joace rolul din acest serial la solicitarile fanilor si datorita scenariului bun. De atunci, actorul a interpretat roluri ale unor seriale noi de pe Netflix, printre care putem mentiona Sisif, un serial sci-fi lansat de Netflix anul acesta.

In serialul Veterinarul vom putea vedea si alti actori precum Yo-won Lee (Legendele palatului: Furtuna la palat – 2009), Chang-min Son (All that falls has wings – 1990, Pride and Prejudice – 2014), Seon Yu (The sons of sol farmacy house – 2009, Moss – 2010, Black House – 2007), Sang-woo Lee (Svaha: The Sixth Finger – 2019), Soon-jae Lee (Late blossom – 2011), Kim So-eun (Imparateasa de fier – 2009), Jo Bo-ah (Innocent crush – 2014) sau Choi Deok-moon (The Admiral: Roaring Currents – 2014, Assassination – 2015).

National TV difuzeaza serialul coreean Veterinarul
Pe IMDB, Veterinarul are nota 7.5 din doar 105 de recenzii iar in perioada 2012-2013 au fost difuzate 50 de episoade.
National TV va incepe difuzarea acestei serii miercuri, 9 iunie, de la ora 17:15. Serialul a mai fost difuzat de National TV la aceeasi ora, din luna august 2020.

Veterinarul este singurul serial coreean difuzat in prezent de National TV insa daca suntem pasionati de aceste seriale, TVR difuzeaza in prezent Giuvaerul palatului.

Voi ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.