Ziua Pamantului la National Geographic si National Geographic Wild
In acest material vom detalia cele mai interesante serii documentare ce vor fi difuzate de posturile National Geographic si National Geographic Wild in aprilie.

National Geographic

Neuschwanstein: Castelul secretelor – 4 aprilie,  ora 21. Castelul Neuschwanstein a fost construit acum peste 150 de ani si a fost un vis al regelui Ludovic al II-lea. Anul trecut s-a terminat restaurarea acestui castel. In acest documentar, National Geographic ne va arata toate secretele acestui castel.

Inginerii abandonate – din 4 aprilie, in fiecare seara de marti, de la ora 22. In acest serial documentar vom vedea cele mai interesante situri abandonate, cladiri lasate neterminate de catre cei care au inceput acele proiecte. Vom descoperi in unele zone de pe glob ca sunt abandonate chiar si orase mari neterminate, complexe industriale sau ramasite ale unor cladiri abandonate dupa ce au avut loc conflicte.

Fiecare episod al acestui serial documentar va prezenta povestea unei cladiri abandonate, raspunzand la intrebari precum: de ce s-a construit acea cladire? sau care au fost motivele abandonarii constructiei?

Megafabrici – din 11 aprilie, de la ora 21, in fiecare seara de marti. In acest serial vom descoperi povestea celor mai fabuloase fabrici din lume, de marimea unor orase. Aceste fabrici produc produse unice, de exemplu fabricile care produc avioanele de pasageri.

Oceanul pe uscat – din 17 aprilie, in fiecare seara de luni, de la ora 21. In aceasta serie vor fi prezentate in detaliu cele mai emblematice mistere ale adancului. Aceste mistere sunt dezvaluite cu ajutorul tehnologiei si cu ajutorul unor arheologi indrazneti.

Ploaia: Povestea nespusa – 17, 18, 19 aprilie, de la ora 18. Se cunoaste faptul ca fara apa nu ar exista viata pe Pamant, se mai cunoaste faptul ca 97% din suprafata Pamantului este acoperita cu apa. Singura apa care se poate bea si nu contine sare este apa de ploaie. Aceasta apa  a contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea sau distrugerea civilizatiilor.

Ziua Pamantului la National Geographic si National Geographic Wild

Ziua Pamantului – pe 22 aprilie, intreaga zi. Pe 22 aprilie, omenirea sarbatoreste Ziua Pamantului. Pe durata intregii zile National Geographic va difuza documentare despre natura. Iata ce veti putea viziona: O planeta stranie, Climatul schimbarii, Construirea viitorului, Cum salvam Venetia? si altele.

OZN: Investigatii – din 28 aprilie, de la ora 21, in fiecare zi de vineri. Anul trecut, Guvernul SUA a aprobat o lege prin care se pot ancheta si investiga tot ce se stie despre OZN-uri. In acest mini serial vom afla si tot ce nu se stia si se tinea secret despre OZN-uri.

Zona 51: Secrete – 28 aprilie, ora 22. Zona 51 este una dintre cele mai secrete zone de pe Pamant ce apartin de CIA. In acest documentar vom afla ce se intampla cu adevarat in cea mai secreta baza militara din lume? Ce misiuni secrete au investigat agentii CIA acolo?

National Geographic Wild

Luna Feroce – din 5 aprilie, in fiecare miercuri, de la ora 19. Aceste documentare ne prezinta relatia dinre pradator si prada, lupta pentru supravietuire.

Secretele elefantilor – 22 aprilie, ora 19. In acest serial documentar vom afla totul despre elefanti.
Ziua Pamantului – 22 aprilie, intreaga zi. National Geographic Wild va difuza documentare despre natura.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.