Memorie perfecta / Bucatarie interna – seriale DIVA
Postul de televiziune Diva urmeaza sa difuzeze un nou serial politist interesant, Unforgettable / Memorie perfecta (2011). Acesta va inlocui serialul Asistenti Medicali din 3 aprilie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.

Serialul Memorie perfecta spune povestea fostei politistei Carrie Wells (Poppy Montgomery), care sufera de o boala rara numita hipertimezie sau memorie autobiografica superioara. Cei care sufera de aceasta boala au o memorie ce le permite sa isi aduca aminte tot ce au vazut de-a lungul vietii.

Singurul lucru pe care il uita fosta politista este ziua in care sora sa a murit. Stiind de abilitatile politistei, detectivul Al Burns (Dylan Walsh), ii cere acesteia sa il ajute sa rezolve cateva cazuri foarte dificile. Carrie accepta oferta detectivului Burns si se muta in New York. Fosta politista spera ca daca isi va folosi deficienta in rezolvarea cazurilor de omucideri, poate va reusi sa isi aminteasca felul in care a murit sora sa.

Distributia serialului Memorie perfecta este una de exceptie. Pe actrita Poppy Montgomery telespectatorii au mai vazut-o in serialul Disparuti fara urma. Dylan Walsh a mai jucat in multe filme si seriale, cum ar fi: Lege si Ordine, Brigada speciala, Inchisoare pe viata, Superman si Louis sau Prietenie pe muchie de cutit.

Jane Curtin (Joanne  Webster) a mai jucat in seriale si filme ca: A treia planeta de la soare (doctorita Mary Albright), Biblitocarul: Cautarea sulitei, Comoara din spatele cartilor 2, Sotia perfecta.

Memorie perfecta are 6 sezoane cu un total de 61 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Memorie perfecta / Bucatarie interna – seriale DIVA

Un alt serial interesant ce va fi difuzat de Diva va incepe din luna aprilie, un serial frantuzesc ce arata cum este viata unui bucatar intr-un restaurant frantuzesc.
Cuisine interne / Bucatarie interna (2022) va fi difuzat din 27 aprilie, de la ora 21, in fiecare seara de joi, cate 2 episoade consecutive.

Serialul francez Buctarie interna spune povestea Adrianei Soukho (Annabelle Lengronne), care are un restaurant si doreste sa obtina o stea Michelin. Insa, din cauza asociatilor sai, nu poate sa isi indeplineasca visul pentru ca acestia o obliga sa desfasoare jocuri ilegale in restaurantul sau.

Serialul Bucatarie interna are un sezon format din 6 episoade durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU