Netflix pregateste un remake Rebelde
Netflix a anuntat ca va difuza un serial inspirat de telenovela Rebelde (2004). Telenovela Rebelde a fost produsa de Televisa intre anii 2004 si 2006. Aceasta telenovela a fost difuzata si in tara noastra.

Numele serialului ce va putea fi vazut pe Netflix va fi tot Rebelde si va fi o continuare a telenovelei Televisa. Rebelde se va filma in orasul Ciudad de Mexico.

Noul serial Rebelde ne va prezenta o noua generatie de studenti iar povestea va avea loc in colegiul Elite Way School. In acest serial vor juca actori din tanara generatie precum: Azul Guaita, Andreea Chaparro, Franco Masini, Giovanna Grigio si multi altii.

Netflix pregateste un remake Rebelde
Povestea noului serial Rebelde pe scurt: Colegiul Elite Way School este un colegiu exclusivist doar pentru studentii din inalta societate, insa ofera burse de merit si pentru copii talentati care fac parte din familii normale. Acesti copii care nu sunt din inalta societate, formeaza un grup care se va refugia in muzica. Grupul de tineri talentati va trece prin diferite situatii pana ce vor reusi sa ii faca si pe colegii lor instariti sa inteleaga ca isi merita locul in acest colegiu faimos.

Data lansare serial Rebelde
Se estimeaza ca noul serial va putea fi urmarit pe Netflix in 2022 insa nu a fost oferit un termen exact privind data lansarii primelor episoade.
Netflix a prezentat deja trailerul acestei productii.

Prietenii tai (Friends) se muta pe HBO GO
O alta platforma de streaming renumita care este prezenta si la noi in tara, a anuntat difuzarea serialului de comedie Prietenii tai din 15 aprilie 2021. Serialul va fi disponibil pe HBO GO.

Prietenii tai a fost eliminat de pe platforma Netflix la finele anului 2020. Are 10 sezoane si un total de 236 de episoade, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie din toate timpurile.

In distributia serialului Prietenii tai ii gasim pe: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow si altii. Serialul Prieteni tai este cel mai de succes serial de comedie din SUA, a fost difuzat si la noi in tara de diferite televiziuni, ultima televiziune care a difuzat acest serial fiind Pro X.

Cele 2 platforme de streaming, Netflix si HBO GO, sunt cele mai utilizate platforme la noi in tara. HBO GO este oferit gratuit de catre toti operatorii de cablu daca achizitionati pachetul HBO sau Maxpack. Platforma Netflix este si ea disponibila contra cost prin diferiti operatori de cablu sau telefonie mobila, printre acesti operatori putem enumera Orange si Vodafone.

Update 21.10.2021: Noul serial va fi disponibil pe Netflix din 5 ianuarie 2022 iar titlul localizat oferit de Netflix este Rebelii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Greu cu aceste remake-uri, in special din partea celor de la Netflix. Ieri am urmatit un „last remake” si am fost dezamagita complet.

    Comentariu moderat