Antena 1 redifuzeaza serialul romanesc Adela
Postul de televiziune Antena 1 va face cateva modificari in grila in urmatoarea perioada. In acest material vom detalia aceste schimbari.

Astazi, 15 mai, se va difuza finala emisiunii culinare Chefi la cutite de la ora 20:30. In locul acestei emisiuni, Antena 1 va difuza Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea. Emisiunea va intra in grila Antena 1 din 20 mai, de la ora 20:30. Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea va fi difuzata in zilele de luni, marti si miercuri. Editiile emisiunii ce vor fi difuzate de pe 20 mai sunt editii nedifuzate din sezonul 10, sezon care a inceput sa fie difuzat prin iarna insa din cauza audientelor scazute, emisiunea a fost intrerupta si scoasa din grila.

Pe 23 mai, de la ora 20:30, Antena 1 va difuza ultimul episod al sezonului 3 al serialului  Lia – sotia sotului meu. In locul acestui serial, Antena 1 va redifuza serialul romanesc de mare succes Adela, ce va reintra pe post din 30 mai, de la ora 20:30.

Antena 1 redifuzeaza serialul romanesc Adela

Adela spune povestea a doua surori, Adela si Andreea, care afla ca una dintre ele este fata unui om de afaceri. Mama celor doua fete o inlocuieste pe fiica adevarata a omului bogat cu fata ei, Andreea. Acesta este un serial adaptat dupa serialul turcesc Bahar: Viata furata. Adela are 4 sezoane, serialul a fost achizitionat si de platforma de streaming Netflix.

A 3-a informatie este legata de platforma de streaming Antena Play care pe 14 mai 2024 a instiintat CNA-ul ca in urmatoarea perioada va introduce intreaga lista de canale must carry, nu mai putin de 55 de canale TV. Pe Antena Play vor fi disponibile si canalele regionale Antena 3 CNN, Antena 3 CNN Deva, Antena 3 CNN Iasi, Antena 3 CNN Slobozia, Antena 3 CNN Targu Mures, Antena 3 CNN Ploiesti, Antena 3 CNN Pitesti, Antena 3 CNN Suceava, Antena 3 CNN Calarasi, Antena 3 CNN Brasov, Antena 3 CNN Alexandria si Antena 3 CNN Ramnicu Valcea.

Antena 1 apartine companiei Antena SA, are licenta tematica – generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, iptv si dth. Antena Play este a doua platforma de straming a unui trust media important care va implementa lista must carry in oferta de programe dupa VOYO care apartine grupului Pro TV SA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU