Clever Media Network cumpara Cinemaraton
Clever Media Network a primit acordul CNA privind achizitionarea licentelor audiovizuale Cinemaraton, CineEst si ComedyEst detinute in prezent de Diplomatic Digital SRL (companie detinuta de Digital Cable Systems, achizitionata recent de Digi (RCS – RDS)).

Sorin Lapusan, Clever Media Network: Vom mentine si vom pastra aceeasi structura a serviciilor de programe, mai mult, din perspectiva noastra vom negocia probabil si alte productii si vom aduce imbunatatiri, completari la grila actuala, incercam sa mentinem start-up-ul pe care fostii proprietari l-au respectat si l-au mentinut.

Clever Media Network cumpara Cinemaraton
Monica Gubernat, presedinte CNA: Este un produs chiar bun, imi pare rau ca n-ati reusit sa-l pastrati, sa speram ca se va dezvolta cu noul actionariat pentru ca ideea a fost chiar buna.

ComedyEst va emite in format HD
Formatul de difuzare se va modifica, de asemenea, din format SD in format SD si HD, ceea ce inseamna ca se doreste inceperea emisiei inclusiv in format HD a postului ComedyEst, Cinemaraton emite deja in format HD.

Zona de difuzare a celor trei posturi este nationala si internationala (Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Ungaria).

SC Diplomatic Digital SRL se afla in curs de reorganizare, cu consecinta modificarii actionariatului si a primit acordul Consiliului privind modificarea actionariatului.

Aceasta solicitare a fost aprobata in sedinta CNA in unanimitate, astfel Clever Media Network adauga inca un post in portofoliul. Tot astazi, a fost aprobata solicitarea Clever Media Network pentru modificarea denumirii si a profilului Look Plus, noua denumire va fi Look Sport +.

Reamintim ca o alta companie controlata de Adrian Tomsa, Clever Business Transilvania, a primit recent aprobarea CNA si Consiliului Concurentei pentru preluarea Prima TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

39 COMENTARII

 1. Comedy Est a inceput sa bage de azi publicitate, deci se confirma ceea ce am spus atunci cand Cinemaraton si Comedy Est au fost preluate de Clever Media, si anume ca le vor distruge si pe astea. Imi pare rau, dar nu le mai sustin cauza si spun pas. Nu le mai vreau in grila Vodafone si nici nu ma mai abonez la DIGI pentru ele. Vreau sa vad filme romanesti, neintrerupte de publicitate !!!

   • Pe ce să-și scoată banii, că nu au conținut propriu ? Filmele sunt distribuite de Arhiva Națională de Filme și interesul lor este să fie promovate. În momentul în care bagi publicitate, nu se uită nimeni. La câte filme românești te-ai uitat tu pe posturile unde erau întrerupte de publicitate ? Cum ar fi să vezi Mihai Viteazul (un film de peste 3 ore) în 5 ore ?

    • Clever Media a cumparat Cinemaraton de la AKTA. Deci trebuie sa isi scoata bani. 2 Televiziunile platesc sa difuzeze filme romanesti sau straine. Televiziunile isi scot bani prin publicitate si de la cablisti. Cum Cinemaraton se afla pentru moment doar la digi si orange in curand si la voda atunci introduc publicitate.

 2. Gorilla…Mă refer la faptul că, canalele LookSport HD și LookPlus HD nu se află la Digi, deși versiunile SD sunt.

  Prima TV HD va intra 100%.

  Eu mă refer la Cinemaraton HD, că nu mai aparține acum de Digi ci de Clever. Iar cei de la Digi nu au niciun post HD de la Clever, cu excepția Cinemaraton HD care a fost preluat.

  Deci, pentru șanse mai mari, trebuie să introducă LookSport HD și LookPlus HD, chiar dacă Look Sport 2 și Look Sport 3 nu vor intra.

  • Stii cine este Tomsa ? Ce meserie are sau a avut-o? Iti spun eu avocat si este bun prieten cu patronul digi si cu asta am spus tot cred. Prima tv este un moft al patronului de la digi care si-a dorit sa detina un post generalist ( a incercat cu 10 tv insa nu i-a mers )si mai mult ca sigur va intra si varianta hd. Cinemaraton va ramane in HD pana in 2021 in vara cand expira contractul actual.Look Sport HD si Look Sport Plus HD nu va intra si nici look sport 2,3

 3. Posibil ca să vedem logo nou la Prima, Cinemaraton și Comedy Est, știind că acum fac parte din Clever , iar posturile Clever au logo specific , cu triunghiul cu diferite nuanțe dintr-o culoare .

  Poate la Prima , vom vedea logo nou atunci când apare Prima HD

 4. CineEst emite cumva ? Eu nu am auzit de el.

  Asta înseamnă că există șanse să intre cele 3 posturi și la alți operatori.

  Cel mai probabil , la Orange Satelit vor intra CineEst și ComedyEst , deoarece este în grilă și postul Cinemaraton HD

 5. În formatul acesta se duce de râpă grila DIGI. Clever pe zi ce trece preia cât mai multe canale tv, iar RDS odată cu asta le scoate. Parcă zici ca, Clever vrea sa le i-a de la Digi și să le dea celorlalți operatori. Ex: Vodafone unde grila e de 50 de ori mai bună față de Digi. Nu există milă de loc văd.😥