Natiunile Arctice: Povesti de razboi / 7 zile foarte grele – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante serii documentare ce vor fi difuzate pe  National Geographic si National Geographic Wild in luna martie.

National Geographic
Natiunile Arctice: Povesti de razboi – din 6 martie, in fiecare seara de luni, de la ora 21. In acest serial documentar, telespectatorii vor afla care a fost rolul zonei arctice in cel de-al Doilea Razboi Mondial. In zona arctica, o serie de cercetatori ajutati de scafandri profesionisti vor cerceta resturi de avioane germane scufundate si gasite pe fundul Oceanului Arctic. Tot in acea zona, arheologii au gasit gropi comune ascunse iar istoricii vor cerceta cetati secrete.

Salvatori pe drumuri inghetate – din 9 martie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 20. In aceasta iarna, cei doi salvatori, Thord si Bjoern, au parte de cele mai periculoase aventuri provocate de cele mai capricioase conditii: furtuni, ploi si caderi masive de zapada, care ingreuneaza salvarea de vieti. Mai mult ca niciodata, Thord si Bjoern au nevoie de incredere reciproca. In nord, Roger are nevoie de ajutorul lui Sting, ucenicul sau, sa devina un adevarat salvator.

Natiunile Arctice: Povesti de razboi / 7 zile foarte grele – National Geographic

7 zile foarte grele – din 22 martie, de la ora 21, in fiecare seara de miercuri. Acest serial documentar ni-l prezinta pe Dwayne Fields, care ajunge in cele mai dificile locuri de pe Pamant pentru a invata telespectatorii cum sa supravietuiasca singuri. Timp de 7 zile, Dwayne isi va depasi conditia fizica si pshica si va infrunta cele mai dificile conditii meteo pentru a demonstra ca in 7 zile poate ajunge teafar si nevatamat din locurile cele mai dificile la zone civilizate.

National Geographic Wild
In luna martie, postul de televiziune National Geographic Wild va difuza timp o saptamana, incepand de duminica, 5 martie, de la ora 19, documentare despre feline. Prin aceste documentare vom vedea cum se adapteaza diferite specii de serpi la diferite habitate.

Secrete la Zoo: Tampa – din 6 martie, de la ora 19, in fiecare seara de luni. Echipa de veterinari de la gradina zoologica Tampa ne vor prezenta cele mai dragute si dramatice povesti, despre cum se conduce una dintre cele mai preferate gradini zoologice din America.

National Geographic si National Geographic Wild sunt prezente in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.