Next Star si Asia Express – sezoane noi la Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 va difuza sambata, 22 mai, de la ora 20:00, un nou sezon al emisiunii Next Star. Aceasta emisiune intra in grila postului in locul Te cunosc de undeva! care a ajuns la final iar marele premiu a fost castigat de Adriana Trandafir si Romica Tociu.

Sezonul 10 al emisiunii Next Star trebuia sa fie difuzat in 2020 insa dupa o singura editie difuzata pe post, organizatorii au fost nevoiti sa scoata emisiunea din cauza crizei sanitare. Next Star este prezentata de Dan Negru iar juratii emisiunii sunt: Stefan Banica Jr., Dorian Popa si Loredana Groza iar co-prezentatorul va fi Serban Copot care va sta in culise alaturi de sustinatorii copiilor.

Next Star a intrat prima data in grila postului Antena 1 in 2013, editia fiind prezentata tot de Dan Negru. La masa juriului au stat vedete din muzica romaneasca: Pepe, Lidia Buble Lora, CRBL, Connect-R si altii.

Next Star si Asia Express – sezoane noi la Antena 1
O alta noutate anuntata de Antena 1 este inceperea filmarilor pentru emisiunea Asia Express, sezonul 4. Noul sezon se va numi Drumul Imparatilor si se va filma in tari precum Turcia, Georgia si Azerbaidjan. Regulile pentru cele 9 perechi de concurenti vor ramane aceleasi. Concurentii primesc 1 dolar pe zi iar cu acest dolar ei trebuie sa manance, sa doarma si sa isi gaseasca transport. Marele premiu al emisiunii Asia Express este in valoare de 30.000 de Euro. Emisiunea Asia Expres nu va mai fi prezentata de Gina Pistol ci va fi prezentata de Irina Fodor (care prezinta si Chefi la Cutite) si de alti 2 prezentatori: Oase (cel care a castigat Asia Express alaturi de CRBL in sezonul 2) si Marius Damian.

Inca nu au fost anuntati oficial noii concurentii ai emisiunii insa se vehiculeaza ca ar fi vorba de urmatoarele vedete: Pepe (a participat la Te cunosc de undeva!), Andreea Antonescu (a participat la Survivor pe Kanal D anul acesta), Connect-R, Juno si Jo (au jucat in serialul Profu’ de pe Pro TV) si altii. Editiile emisiunii Asia Express au fost castigate de vedetele: Ana Baniciu si Raluka (au participat la emisiunea Te cunosc de undeva!), CRBL si Oase, Sorin Bontea si Razvan Fodor.

Aceasta emisiune ar urma sa fie difuzata pe postul Antena 1 din toamna anului 2021. Postul Antena 1 apartine de Intact Media si este un post generalist. Intact Media mai detine alte posturi precum: Antena Stars, Antena 3, Antena International, Happy Channel, Zu TV si posturile de radio ZU FM si Romantic FM. Antena 1 se afla in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, IPTV si DTH, exceptie facand Free Sat care nu mai are posturile Intact in grila sa de programe.

Update 11.08.2021: Acestea sunt cele noua perechi care vor participa la urmatorul sezon Asia Express:  Connect-R si Shift, Lidia Buble si Estera (sora ei), Cosmin Natanticu si Eliza (sotia lui), Adriana Trandafir si Maria Speranta (fiica ei), Mihai Petre si Elwira Petre (sotia lui) Alexandra Ungureanu si Anca Ungureanu (mama ei), Patrizia Paglieri si Francy (fiul ei), Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu, Lorelei si Zarug.
Inca nu se stie cand va intra pe post Asia Express.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Cele 9 perechi care participa la Asia Expres sunt: Connecre-r si Shift , Lidia Buble si Estera ( sora ei) Cosmin Natanticu si Eliza ( sotia lui) Adriana Trandafir si Maria Speranta ( fica ei) Mihai Petre si Elwira Petre ( sotia lui) Alexandra Ungureanu si Anca Ungureanu ( mama ei) Patrizia Paglieri si Francy ( fiul ei) Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu, Lorelai si Zarug. Inca nu se stie cand va intra pe post Asia Expres.

  2. Foarte bine ca scăpăm de Gina Pistol prezentatoare pe la emisiuni. Sunt o multime de femei frumoase in tara asta care să prezinte emisiuni, că să se rezume totul la Gina zisă și Pistol. Sa aibe și alții șansa să promoveze in media românească.