O nunta de vis / Clopote de nunta – filme DIVA
In fiecare zi de duminica, postul de televiziune Diva va difuza filme ce au ca tema organizarea celui mai frumos eveniment din viata unui cuplu, nunta. Diva va difuza cate doua filme consecutive, de la orele 16  si 18.

My Boss’ Wedding / Nunta sefului meu (2021) – 21 mai, ora 16. Nunta sefului meu spune povestea lui Nicole (Holly Deveaux) care trebuie sa organizeze nunta sefei sale. Pana aici nimic neobisnuit doar ca Nicole este ajutata in organizarea marelui eveniment de Michael (Drew Seeley), nepotul mirelui cu care Nicole nu prea se intelege, insa cu timpul, pana la sosirea zilei in care are loc marele eveniment, situatia dintre cei doi organizatori se schimba radical.
Filmul Nunta sefului meu are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Wedding of Dreams / O nunta de vis (2018) – 21 mai, ora 18. Debbie Taylor (Debbie Gibson) este o cantareata celebra de muzica pop care ramane fara angajament in muzica. Asa ca Debbie decide sa predea muzica intr-un liceu din Youngstown, Ohio. Initial, Debbie planuia ca postul de profesor de muzica sa fie pentru o scurta perioada insa la locul sau de munca Taylor il va cunoaste pe Noah Burns (Robert Gant) de care Taylor se indragosteste.

Dupa un an de relatie, Nohan o cere pe Debbie de sotie. Cei doi planuiesc sa organizeze nunta in timpul vacantei de vara. Cu cateva zile pana la marele eveniment, Debbie primeste o oferta avantajoasa de lucru in muzica. Ea trebuie sa aleaga in a se casatori sau sa plece din acel oras si sa isi vada de cariera sa din muzica.
O nunta de vis are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

O nunta de vis / Clopote de nunta – filme DIVA

Wedding at Graceland / Nunta la Graceland (2019) – 28 mai, ora 16. Lauren Cooper (Kellie Pickler) si Clay Shepard (Wes Brown) isi petrec Craciunul la vila lui Elvis Presley, si pentru ca s-au simtit minunat cei doi tineri decid sa isi organizeze nunta tot acolo. Insa, marele eveniment risca sa nu mai aiba loc pentru ca parintii celor doi miri nu se inteleg. Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Wedding Bells / Clopote de nunta (2016) – 28 mai, la ora 18. Cuplul Amy (Tammy Gills) si James (Christopher Russell) urmeaza sa se casatoreasca insa, din cauza unor probleme financiare, evenimentul risca sa nu aiba loc. Asa ca Molly (Danica McKellar) si Nick (Kavan Smith), doamna si domnul, de onoare decid sa ii ajute pe miri sa organizeze totusi evenimentul cu toata ca Molly si Nick nu se inteleg.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.