Ninja Express – serie animata Boomerang
In acest material vom detalia surprizele pregatite in luna ianuarie de posturile Cartoon Network si Boomerang.

Cartoon Network
Iarna ta cu Gumball – 1 ianuarie, ora 14:40-15:55. In acest program vor fi difuzate episoade speciale din serialul Uimitoarea Lume a lui Gumball, episoade de iarna. Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball a obtinut pe IMDb nota 8,2.

Lumea Looney Tunes (2020) – din 10 ianuarie, de la ora 14:10. Serialul va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana duminica, de la ora 14:10. Personajele Looney Tunes se intorc cu noi aventuri, fiecare episod va aduce povesti proaspete pentru noul mileniu si dincolo de el. Lumea Looney Tunes este disponibil si pe HBO GO, primul sezon are 21 de episoade iar fiecare episod are durata de 27 minute.

In noile episoade fiecare personaj va avea parte de noi aventuri cum ar fi: Duffy si Porky Pig vor cauta comori in templu Pasarii-Maimuta, Martianul va revendica o noua planeta in numele planetei Marte, Yosemite Sam va face skandenberg cu iepurele Bugs si alte aventuri interesante.

Sa-nceapa aventura: Taramul indepartat – 30 ianuarie, ora 14:40. Pe 30 ianuarie se va difuza un episod special (al 4-lea episod special si ultimul). Primele 3 episoade speciale se pot revedea pe HBO GO.

Peppermint Butler incepe cursurile Scolii de Vrajitori. In campus se petrec lucruri ciudate iar Butler trebuie sa opreasca aceste lucruri prin vraja pentru a-si dovedi nevinovatia.

Ninja Express – serie animata Boomerang

Boomerang
Postul de televiziune Boomerang aduce in luna ianuarie un nou serial Ninja Express (2021), din 17 ianuarie, de la ora 19 si va fi difuzat in fiecare zi de la ora 19. Ninja Express este un serviciu de livrari condus de 3 copii ninja cu puteri supranaturale. Acest serviciu de livrari livreaza orice oricand si oriunde.

Serialul Ninja Express are un sezon cu un total de 52 de episoade, fiecare episod are durata de 11 minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Din 17 ianuari,e Boomerang va difuza un program special dedicat celor mai indragite personaje, Tom si Jerry. In cadrul programului se vor difuza episoade din serialele: Tom si Jerry Show (16 episoade, un episod are durata de o ora si 39 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8) si Tom si Jerry la New York (13 episoade, un episod are 21 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2).

Din 17 ianuarie se va difuza cate un episod cu Tom si Jerry de la ora 17, iar din 2 februarie se vor difuza cate 2 ore din serialele cu cei 2 eroi, Tom si Jerry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII