Megogo: se lanseaza o noua aplicatie de streaming in Romania

In sedinta CNA din 21 noiembrie, Consiliul National al Audiovizualului a luat la cunostinta si a aprobat ca o noua aplicatie de streaming sa se lanseze in Romania. Noua aplicatie se numeste Megogo si apartine companiei Vaskiani Ventures Limited din Polonia.

Megogo va pune la dispozitia abonatilor din Romania un numar de 199 de canale TV romanesti, locale, nationale dar si internationale. Reprezentanul platformei de streaming a declarat in fata CNA ca aplicatia isi propune sa se bata cu operatorii de cablu asa ca va respecta legea must carry, isi doresc sa introduca cat mai multe canale TV.

Ce posturi si continut vom putea viziona pe Megogo?

Pentru inceput, Megogo va introduce urmatoarele canale: toate posturile TVR, VP TV, Super TV, Alba Carolina TV, TV Vaslui, M9, TV Sud Est, Autentic TV, Bucovina TV, STV, Sinnicolau Mare HD, 365 TV.

Pe Megogo vom putea urmari si filme, documentare, showuri TV, jocuri, podcasturi sau bloguri cu continut special. Aplicatia va fi disponibila pe TV-uri Smart LG, Samsung, Panasonic, Sony sau Philips dar si pe telefoane, tablete sau laptopuri.

Aplicatia Megogo este disponibila in tari ca Ucraina, Kazahstan, Azerbaidjan, Letonia, Republica Moldova sau Polonia. Megogo.net/ro este disponibil in limba romana. Pe acest site gasim urmatoarele categorii:

 • Canale TV (momentan nu a intrat niciun post TV in romana) aici gasim categoriile canale educative, stiri si muzica
 • Filme (comedie, filme de actiune, detective, drama, romantice, filme de groaza)
 • Desene animate (noutati, comedii, muzicaluri, aventuri si familie)
 • Seriale si showuri

Megogo: se lanseaza o noua aplicatie de streaming in Romania

Pe Megogo este disponibil un singur tip de abonament care se numeste TV si filme insa se pot cumpara si filme separat, filme care nu sunt incluse in abonament. Daca va intrebati care este pretul, timp de 14 zile pretul promotional este de 0,99 lei dupa aceea pretul va fi de 28,99 lei / luna.

Abonamentul pentru platforma Megogo se poate plati doar cu cardul bancar. Pentru a activa abonamentul aveti nevoie de un card bancar, o adresa e-mail, username si parola. In Ucraina, Megogo a lansat categoria Megogo Sport unde sunt incluse canale de sport ale aplicatiei, Megogo Ocbita (documentare), Megogo Life (canale TV live) si alte categorii.

In Romania sunt disponibile o multime de aplicatii atat internationale cat si nationale, cum ar fi: Netflix, Disney Plus, HBO Max, SkyShowTime, Sweet TV, Antena Play, Prima Play, Voyo si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

 1. Viitorul televiziunii prin cablu, nu mai stai la mana cablistului să-ți bage anumite posturi. Bani sa ai si o conexiune la internet. Te abonezi si vezi ceea ce vrei in funcție de cat ești dispus sa plătești

 2. E binevenita.
  Speram sa aibă o grila mai buna ca Sweet tv.
  Cine ar fi crezut acum câțiva ani ca va fi atâtea servicii de streaming la noi.
  Urmează și Rott.