Sezoane noi Ma numesc Zuleyha si Pretul Fericirii
Ma numesc Zuleyha este un serial turcesc difuzat la noi de postul de televiziune Kanal D. Acest serial a avut audiente bune atat in Turcia cat si la noi, clasand Kanal D in top.

Kanal D a difuzat pana acum 2 sezoane din serialul Ma numesc Zuleyha (Bir Zamanlar Çukurova – 2018), in Turcia se filmeaza sezonul numarul 3, filmarile au inceput din septembrie iar postul ATV, cel care difuzeaza acest serial in Turcia, a inceput sa difuzeze acest serial din 17 septembrie. Actrita Hilal Altinbilek (cea care da viata personajului Zuleyha) a declarat ca scenariul sezonului 3 va fi un scenariu interesant, exploziv, vor aparea personaje noi care vor da peste cap povestea serialului de pana acum.

In sezonul 3, Yilmaz (Ugur Günes) afla adevarul despre primul baiat al femeii iubite Zuleyha. Kanal D nu a anuntat cand va incepe difuzarea sezonului 3 insa cel mai probabil acest sezon va fi difuzat la inceputul anului viitor.

Pretul Fericirii (Yasak Elma – 2018) este un alt serial turcesc de succes ce a fost difuzat la noi tot de Kanal D (ultimul episod al sezonului 3 a fost difuzat luni, 19 octombrie) iar filmarile sezonului 4 au inceput in Turcia. Acest serial este difuzat in Turcia de postul TV Fox. Se pare ca filmarile sezonului 4 al acestui serial au inceput cu scandal intre actori si anume Talat Bulut si Sevval Sam ( actorii care ii interpreteaza in serial pe Halit si Ender) s-au certat, intre cei 2 actori au existat divergente si in trecut (2018) insa in acea perioada producatorii serialului au reusit sa calmeze situatia, probabil datorita audientelor serialului, care sunt foarte bune in tara de origine.

Insa, in urma ultimelor evenimente, actorul Talat Bulut a hotarat sa plece din distributia serialului. Halit Argun (Talat Bulut) va fi ucis in episodul 85 al serialului, la noi serialul a fost oprit la episodul 74. Pe lana actorul Talat Bulut din distributia serialului Pretul Fericirii vor mai pleca alti 2 actori: Gökhan Alkan (in serial, Kerim Inces) si Barisi Kilic (in serial, Kaya  Ekinici) insa nu se cunosc informatii despre ce se va intampla cu cele doua personaje, daca vor fi eliminate sau inlocuite alti actori. Ramane de vazut daca plecarea acestor actori va afecta audientele serialului in Turcia.

Sezoane noi Ma numesc Zuleyha si Pretul Fericirii
Postul de televiziune Kanal D nu a anuntat inca data privind difuzarea sezonului 4, la fel ca in cazul serialului Ma numesc Zuleyha, si acest serial se crede ca va fi difuzat la noi tot anul viitor.

In acest moment Kanal D difuzeaza un alt serial turcesc cu audiente bune, Nemilosul Istanbul, de luni pana vineri de la ora 20:00. Acest serial are 39 episoade.
Postul Kanal D a obtinut audiente bune cu aceste seriale turcesti care au plasat postul pe locurile fruntase ale audientelor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

    • Ti-am tradus comentariul deoarece permitem doar comentarii in limba romana.
      In ceea ce priveste serialul, nu prea aveti ce sa faceti, serialul nu este produs de Kanal D din cate stiu ci de MED Yapim.