Noaptea Alba a filmului Romanesc – TVR 3
Reprezentantii Televiziunii Romane anunta ca TVR 3 va desfasura in fiecare ultima sambata seara a fiecarei luni un proiect interesant nemaivazut in media romaneasca. Proiectul se numeste Noaptea Alba a Filmului Romanesc.

Ce inseamna acest proiect media? In fiecare ultima sambata seara a fiecarei luni, postul TVR 3 va difuza filme artistice de lung si scurt metraj ale unui regizor roman. Filmele vor fi difuzate intreaga noapte pana a doua zi dimineata. Primele filme romanesti cu care TVR 3 va incepe acest proiect sunt cele regizate si produse de regizorul Florin Serban.

In acest material vom mentiona ce filme va difuza TVR 3 in noaptea dintre 26-27 februarie. Neidentificat (2020) – 26 februarie, ora 22, pe TVR 3. Filmul Neidentificat spune povestea unui politist pe nume Florin Ispas care cu toate ca trece prin momente grele in viata personala, vrea cu orice pret sa rezolve un caz de incendiere cu doua victime.

Florin crede ca in acest caz ramas nerezolvat este implicat si Banel (Dragos Dumitru), un tanar de etnie rroma. Pentru a dovedi ca are dreptate, Florin se imprieteneste cu Banel insa, planul lui va fi dat peste cap iar lucrurile iau o intorsatura neasteptata.
Filmul Neidentificat are durata de 2 ore si 3 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010) – 27 februarie, ora 00:05. Filmul ne arata o serie de intamplari prin care trece un tanar inchis in penitenciar. Silviu (George Pistereanu) are de ispasit 4 ani de inchisoare. Cu 2 saptamani inainte de eliberare, Silviu primeste vizita mamei lui care, venita din Italia, vrea sa il ia pe fratele lui Silviu in Italia insa Silviu nu doreste acest lucru.

Silviu se indragosteste de o fata pe nume Ana (Ada Condescu), o studenta venita in practica in penitenciar. In dorinta de a o impiedica pe mama lui sa il ia pe fratele sau in Italia, va recurge la un plan gresit.

Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier are durata de o ora si 34 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7. Acest film se poate vedea si online, pe Netflix.

Noaptea Alba a filmului Romanesc – TVR 3

Dragste 1. Caine (2018) – 27 februarie, ora 01:40, pe TVR 3. Filmul Dragoste 1. Caine spune povestea de dragoste dintre un padurar si o femeie. Padurarul traieste izolat intr-o padure din munti si intr-o zi gaseste o femeie batuta pe care o ia la el in cabana si o ingrijeste.
Filmul Dragoste 1. Caine are durata de o ora si 43 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9. Este disponibil si pe Netflix.

Dragoste 2. America (2018) – 27 februarie, ora 03:25 pe TVR 3. Filmul Dragoste 2. America arata ultimele 24 de ore din povestea de dragoste dintre doi amanti. Anton (Igor Babiac) si Beatrice (Emoke Pal). Dupa aceste 24 de ore de iubire dintre cei doi, fiecare isi va vedea de viata lui, Anton pleaca in America si Beatrice se intoarce la sotul ei.
Filmul Dragoste 2. America are durata de o ora si 15 minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,5.

Box (2015) – 27 februarie, ora 04:40, pe TVR 3. Filmul Box spune povestea de dragoste dintre doua persoane dornice de afirmare. Rafael (Rafael Florea) este un tanar de 19 ani care lucreaza intr-o spalatorie de masini dintr-un cartier si doreste sa se afirme in box. Cristina (Hilda Peter), 34 de ani, este o actrita dornica de afirmare.

Cristina este casatorita cu vedeta unui teatru. Rafael si Cristina se vad in fiecare zi in cartier fara sa se cunoasca pana intr-o zi cand Rafael o abordeaza pe Cristina si astfel cei doi se indragostesc.
Filmul Box are durata de o ora si 33 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Omul care nu a spus nimic (2014) – 27 februarie, ora 06:15. Acest film este un scurt metraj.

Florin Serban este producator, scenarist si regizor de film. A studiat in Statele Unite ale Americii si in Cluj. Are propria casa de productie si a infiintat in 2010 Scoala de Actorie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII