Grila de toamna a posturilor TVR

Posturile de televiziune TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR Cultural si-au prezentat grilele de toamna. In acest material vom detalia noutatile grilelor de toamna ale canalelor TVR.

TVR 1

TVR 1 se va concentra in aceasta toamna pe emisiuni de publicistica, avand subiecte sociale ce ii preocupa pe romani. Prima noutate a grilei de toamna TVR 1 este emisiunea Punct critic ce va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 18. Emisiunea va fi moderata de Bogdan Muzgoci. In aceasta emisiune, Bogdan Muzgoci si invitatii sai vor dezbate cele mai interesante subiecte ale momentului, de exemplu consumul de droguri.

Castiga Romania va intra in grila de toamna TVR 1 in fiecare seara de luni, de la ora 21. Sezonul 13 va fi compus numai din editii speciale in care vor concura toti campionii din sezoanele trecute.

Dosar de Romania revine cu editii noi in fiecare seara de joi, de la ora 21. Emisiunea va avea un concept nou, va fi compusa din difuzarea de documentare si dezbateri difuzate alternativ.

Grila TVR 1 va fi compusa si din sezoane noi ale unor emisiuni consacrate, cum ar fi: Garantat 100%, Vis sau realitate, Tara, tara cine esti?, Dincolo de alb si negru, Exclusiv in Romania, Copiii spun…, Gala umorului si altele.

Grila de toamna a posturilor TVR

TVR 2 va difuza cateva emisiuni noi si va pune accentul pe educatie. Iata care sunt emisiunile care vor intra in premiera in grila TVR 2.
Puternici impreuna – de luni pana joi, de la ora 20, prezentata de Liana Stanciu. Aceasta emisiune va pune fata in fata oameni obisnuiti si personalitati publice care au povesti de viata asemanatoare.

Educatia la putere – de marti pana vineri, de la ora 16 si Universitaria (duminica de la ora 12) sunt alte doua emisiuni noi ce alaturi de Telescoala (care va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 15) vor fi dedicate elevilor si studentilor.

Emisiunile consacrate ale postului TVR 2 vor reveni de asemenea cu sezoane noi: Rivalii, Drag de Romania mea, D-ale lui Mitica, Mic dejun cu un campion, Opera comica.

TVR 3 va continua sa aduca actualitatea regionala la nivel national prezentand stiri locale, divertisment si informatii utile din teritoriu, emisiuni ca: Forum Economic, Lumea de aproape, Nutrinfo, Calator de meserie, Se intampla acum, La sfatul popular, vor reveni cu noi sezoane.

Posturile TVR vor continua sa transmita in direct si diferite competitii sportive. TVR Cultural  va difuza evenimente culturale premium, muzica clasica, balet, concerte, spectacole de opera, dans contemporan si altele.

Emisiunile Jurnal cultural, Capitala culturala, Intrarea libera sau Editie limitata revin in grila TVR Cultural.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII