Estrada TV reincepe emisia.
Postul de televiziune Estrada tv detinut de Stelian Fulga va reveni in emisie dupa ce Curtea de Apel a anulat decizia CNA de suspendare a licentei. Decizia Curtii de Apel nu este definitiva insa televiziunea Estrada TV poate reincepe emisia pana ce Inalta Curte de Casatie si Justitie va da verdictul final.

Estrada tv a fost inchis in octombrie 2019. Stelian Fulga isi facea reclama la produsele sale ca find eficiente spre vindecarea diferitelor afectiuni. Reprezentatii postului Estrada TV au anuntat CNA ca negociaza cu operatorii de cablu pentru a reintroduce postul in grilele lor de cablu.

In momentul inchiderii, postul Estrada Tv nu mai facea parte din lista must carry. Estrada tv intentioneaza sa inceapa emisia in 10 zile. Iata ce amenzi a primit postul tv din partea CNA de-a lungul existentei sale:

  • 70.000 RON in anul 2015 (2 amenzi);
  • 10.000 RON in anul 2016;
  • 65.000 RON in anul 2018;

De mentionat ca toate amenzile primite au fost contestate in instanta de catre reprezentantii postului. Unele amenzi au fost reduse de catre instanta altele nu.

Licenta a fost retrasa in 2019 in baza articolului 57 alin. 1  in care este scris urmatorul  aspect: Licenta audiovizuala analogica se retrage de catre CNA in urmatoarea situatie. Titularul nu depune la consiliu dovada platii unei amenzi in termen de 6 luni de la data primirii amenzii.

Estrada TV reincepe emisia.
In momentul inchiderii Estrada TV era detinuta de o firma aflata in insolventa. Ridicarea licentei a fost propusa de presedinta Consiliului, Monica Gubernat  si votata de 6 membrii CNA. In Romania au mai fost inchise 2 televiziuni tot din cauza amenzilor neplatite (este vorba despre OTV si DDTV detinute de Dan Diaconescu).

Estrada TV a primit licenta in 2013 si a fost detinuta de Valentin Iliescu si Madalina Iliescu.  Licenta a primit-o ca o televiziune generalista locala ce era transmisa doar in Bucuresti si Ilfov. Estrada tv a fost scoasa din grilele operatorilor de cablu dupa cum urmeaza: Telekom si Akta in martie 2019, iar Digi in aprile 2019.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII