Noi, romanii cu Mircea Radu incepe la Metropola TV

Un celebru prezentator de stiri si emisiuni se intoarce la TV. Celebrul prezentator Mircea Radu se intoarce in televiziune cu un nou proiect de suflet. La 23 de ani distanta de la debutul lui Mircea Radu ca prezentator al unei emisiuni TV, este vorba de Din Dragoste, acesta se intoarce cu o alta emisiune numita Noi, Romanii.

Mircea Radu va prezenta emisiunea Noi, romanii la Metropola TV din 23 septembrie. Emisiunea se va asemana oarecum cu fosta productie prezentata de Mircea Radu la Antena 1, Din Dragoste. Daca la emisiunea Din Dragoste Mircea Radu strabatea Romania in lung si in lat cu caravana dragostei sa prezinte telespectatorilor povesti impresionante de dragoste, in noua emisiune el va strabate intreaga Europa cu o caravana pentru a gasi romani din diaspora cu povesti impresionante si a le prezenta in fata telespectatorilor Metropola TV.

Noi, Romanii este realizata cu sprijinul Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni. Mircea Radu are o experienta vasta in televiziune, el s-a facut cunoscut prin anii ’90 cand prezenta emisiunea de stiri din prime time de la Televiziunea Romana. In anul 2000, Valeriu Lazarov l-a convins pe Mircea Radu sa lase pupitrul stirilor TVR si sa vina la Antena 1 pentru a prezenta o emisiune TV numita Din Dragoste, care a rezistat pe piata media nu mai putin de 9 ani.

Noi, romanii cu Mircea Radu incepe la Metropola TV

Din Dragoste a intrat in grila Antena 1 pe 23 septembrie 2000. Dupa aceasta emisiune, Mircea Radu s-a intors la TVR unde a facut cateva proiecte TV dar fara succesul avut de emisiunea Din Dragoste. Ultimul proiect TV la care a participat si Mircea Radu a fost The Masked Singer Romania realizata de Pro TV in 2020, unde Mircea Radu a ajuns in finala show-ului interpretand personajul unui urs panda.

Noi, Romanii este prima noutate pe care Metropola TV a pregatit-o pentru grila de toamna.  Televiziunea apartine Primariei din Voluntari, Ilfov si are licenta generalista. Metropola TV se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu si iptv din tara. Postul se afla in lista must carry pe care CNA o publica an de an, la inceputul fiecarui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.