Nokia lanseaza primul TV Smart

Nokia lanseaza primul TV Smart in India astazi, modelul urmand sa fie disponibil la comanda pe magazinele online incepand cu 10 decembrie 2019.

Noul televizor Smart Nokia este lansat in parteneriat strategic cu Flipkart, cel mai mare magazin online din India, Flipkart anuntand lansarea TV-ului astazi. Pretul televizorului Nokia este 41,999 (rupii indiene), adica aproximativ 2500 RON.

Televizorul Smart Nokia este disponibil in varianta cu diagonala de 55″ (139 cm) iar calitatea va fi UHD (4k). Acustica acestui model a fost dezvoltata de compania americana JBL, televizorul fiind echipat cu boxe 24W cu DTS TruSurround si Dolby Audio pentru imbunatatirea calitatii audio.

Din punct de vedere hardware, TV-ul Nokia este echipat cu un procesor quad-core, 2.25 GB RAM si 16 GB ROM pentru stocare. Imaginea este imbunatatita prin tehnologia MEMC utila pentru un refresh rate bun, eliminand imaginea neclara rezultata tranzitiei imaginilor. De asemenea, functia Intelligent Dimming ofera o calitate superioara a nuantelor intunecate.

Nokia lanseaza primul TV Smart
Design-ul TV-ului Nokia este elegant, marginile sunt foarte subtiri iar ecranul este slim. Suportul televizorului este chromat si pare suficient de stabil pentru a evita incidente nedorite.

TV-ul Nokia Smart 4k este oferit cu garantie 3 ani impotriva defectelor de fabricatie si a defectelor accidentale alaturi de o oferta buyback la finalul celor 3 ani. Televizorul Smart ruleaza Android 9.0 astfel incat utilizatorii se vor putea bucura de aplicatiile disponibile in Play Store. Interfata sistemului de operare Android 9.0 este usor de utilizat pentru o experienta de navigare si utilizare mult mai simpla, comparativ cu alte TV-uri Smart. Google Assistant este de asemenea prezent pe sistemul de operare.

Un plus important reprezinta Chromecast inclus in TV, astfel incat putem partaja cu usurinta pe TV continutul media de pe dispozitivele mobile. Momentan nu sunt disponibile informatii privind lansarea TV-ului Smart Nokia in alte tari, inclusiv in Romania.

Nokia reprezinta unul dintre cei mai mari angajatori din Finlanda si este unul dintre cele mai importante branduri din lume, producand telefoane mobile, echipamente de retelistica si telecomunicatii, televizoare si accesorii mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.