Dalgliesh – serial de mister Epic Drama
Epic Drama a anuntat difuzarea unui nou serial de mister numic Dalgliesh (2021), un serial englezesc produs de New Pictures.

Dalgliesh este o serie misterioasa de drama bazata pe romanele Adam Dalgliesh ale lui P.D. James. In centrul actiunii se afla detectivul sef Adam Dalgliesh care isi foloseste empatia si perspicacitatea pentru a analiza intelectul uman si pentru a rezolva cazuri de crima in Anglia anilor ’70.

Actiunea primului episod se desfasoara in ianuarie 1975, o asistenta moare in timpul unui training iar Dalgliesh este trimis pentru a investiga, alaturi de partenerul sau, detectivul inspector Masterson. Atunci cand rezultatul autopsiei scoate la iveala ca victima a fost otravita, Dalgliesh interogheaza mai multe asistente, avand in acelasi timp si un caz de santaj.

Personajul principal este interpretat de Bertie Carvel, cunoscut si pentru alte productii precum The Tragedy of Macbeth – 2021, Doctor Foster: A Woman Scorned – 2015 sau Jonathan Strange & Mr Norrell – 2015.

In serial vom vedea si alti actori precum Carlyss Peer (The Feed – 2019), Jeremy Irvine (War Horse – 2011, Mamma Mia! Here We Go Again – 2018, The Railway Man – 2013), Jonjo O’Neill (Gambitul Damei – 2020, The Fall – 2013), Fra Fee (Mizerabilii – 2012, Cinderella – 2021) si altii.

Dalgliesh – serial de mister Epic Drama

Primul sezon al serialului Dalgliesh are 6 episoade si va fi difuzat de Epic Drama din 14 martie 2022. Reprezentantii serialului nu au anuntat inca daca va fi difuzat sezonul 2 insa vom actualiza acest articol daca vom avea informatii suplimentare.

Bertie Carvel a mentionat ca este entuziasmat pentru a afla ce se va intampla mai departe in acest serial si ca ar fi interesant ca actiunea sezonului 2 sa se desfasoare in anii ’80 iar actiunea sezonului 3 sa se desfasoare in anii ’90.

Desi primul sezon a lasat loc de continut nou, nu a fost confirmata inca reinnoirea serialului cu cel putin inca un sezon.
Pe IMDb, Dalgliesh a obtinut nota 7.6 din 2.400 de recenzii.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. imi plac serialele englezesti sunt bine facute ,p.d.james are o gramada de carti scrise in genul politist si astept tot mai multe seriale de genul acesta