Sex dragoste si Goop / 3 2 1 motor – reality showuri Netflix
Netflix ramane una dintre platformele cu cel mai divers continut, pe langa filme, seriale, documentare si serii animate avem posibilitatea sa vizionam si reality show-uri. In acest articol vom mentiona informatii despre doua astfel de productii ce vor fi disponibile luna aceasta pe Netflix.

Sex, dragoste si Goop (Sex, Love & Goop) este un reality show american in care expertii vor ajuta cupluri sa invete sa isi imbunatateasca viata sexuala prin relatii intime mai bune. Aceasta productie este realizata cu ajutorul cunoscutei actrite Gwyneth Paltrow care, desi este parte din reality show, nu este despre ea.

Primul sezon al reality show-ului Sex, dragoste si Goop va avea 6 episoade iar fiecare episod va avea durata de 30 de minute. Netflix va adauga aceasta productie din 21 octombrie 2021.

Goop este o companie de lifestyle fondata de Gwyneth Paltrow ce isi indeamna clientii sa se descopere. A pornit ca o revista iar ulterior a devenit un site web dar si un brand.

In 2020 a fost lansata si seria documentara in 6 parti numita The Goop Lab insa a primit recenzii foarte slabe inclusiv pe IMDb, acolo unde a obtinut nota 2.5 din aproximativ 3.100 de recenzii. In aceasta serie era promovata medicina alternativa si pseudostiinta, reprezentantii seriei documentare fiind acuzati de dezinformare.

Gwyneth Paltrow este o actrita cunoscuta, castigatoare a unui premiu Oscar datorita rolului din Shakespeare (1998).

Sex dragoste si Goop / 3 2 1 motor – reality show-uri Netflix

3, 2, 1… motor! (Insiders) este un reality show spaniol in care 12 participati cred ca se afla in ultima runda a preselectiilor unui reality show. Ceea ce ei nu stiu este ca sunt deja filmati in secret, participand la un concurs cu premiul final de 100.000 de euro.

Noul reality show este produs de Najwa Nimri (cunoscuta pentru interpretarea rolului Alicia Sierra in cunoscutul serial spaniol Fabrica de bani).

3, 2, 1… motor! este un reality show original cu o idee interesanta si va fi disponibil, de asemenea, din 21 octombrie pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.