Noul Dell XPS 13 – specificatii, pret si data de lansare.
Fata de modelul de acum un an, XPS 13 2-in-1, cei de la Dell au reusit sa revina cu picioarele pe pamant si sa aduca seria cum era ea de fapt. Modelul Dell XPS 13 2020, aduce aproape in totalitate tot ce am vazut pe modelul 2-in-1. Zicem aproape deoarece, nu a adus si caracteristica de impaturire (logic acest lucru).

Cei de la Dell au spus despre noul laptop al acestora ca, raportul ecran-corp este mult mai mare. Mai exact, pana la 91.5%. Acest aspect este mai mare chiar si decat cel de pe HP Spectre x360 (evident, de pe ultimul model). Mariginile nu o sa-ti stea in cale, iar display-ul de 13.4 inch, nu o sa ti se mai para chiar asa mic.

Se pare ca ecranul de pe noul XPS 13 2020, iti da impresia ca este conectat cu tastatura. Spunem acest lucru deoarece, parte de jos a marginii – care era cea mai mare, de altfel – a fost eliminata aproape in totalitate. Aspectul de 16:10, iti va oferi acum un mediu de lucru cat mai bun si putin mai mare. Rezolutiile de pe noile XPS 13 2020, sunt de 1080p si 4K. Totodata display-urile suporta HDR si Dolby Vision.

Touchpad-ul este cu 17% mai mare decat modelul precedent, iar tastele sunt cu 9% mai mare. De aceasta data, tastatura reuseste sa ajunga la ambele margini ale laptop-ului.

Noul Dell XPS 13 – specificatii, pret si data de lansare.
La interior, dupa cum unii dintre voi se asteptau, Dell XPS 13 2020 dispune de ultima generatie de procesoare Intel. A-10-a generatie este construita pe 10nm, realizand un consum redus de energie. Laptopul dispune de cele trei variante de procesoare din seria Intel i – i3, i5 si i7 – si de pana la 32GB de memorie RAM DDR4. A-10-a generatie aduce grafica (Intel Iris Plus) imbunatatita, fata de ce ne obisnuisem pana acum.

Upgrade-ul face ca notebook-ul sa para mai modern, iar lucrul surprinzator ramane faptul ca cei de la Dell au reusit sa aduca caracteristicile de pe un laptop 2-in-1, pe un laptop standard din seria XPS 13.

Dupa cum era inevitabil, iubitorii de Linux nu vor fi lasati in urma de catre Dell. Acestia se vor bucura de un XPS 13 ce vine preinstalat cu Ubuntu 18.04LTS.

Seria reinoita de laptop-uri XPS 13, a celor de la Dell, o sa fie disponibila din 7 ianuarie. Pretul de pornire, al celui mai slab model, este de 1.000 de dolari. Modelul cu Linux va veni luna urmatoare, pe 4 februarie, iar pretul de pornire se va ridica cu 200 de dolari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.