Pretul cel bun: data lansare pe Antena 1
Antena 1 a anuntat in prima parte a acestei luni data lansarii a emisiunii Pretul cel bun, realizata dupa formatul international al emisiunii The price is right.

Premiera emisiunii Pretul cel bun va avea loc pe Antena 1 pe 6 septembrie, de la ora 18:00, urmand sa fie difuzata de luni pana vineri de la aceeasi ora. Emisiunea va putea fi vizionata si online pe platforma detinuta de trustul Intact, Antena Play.

Pretul cel bun: data lansare pe Antena 1
Emisiunea Pretul cel bun va fi prezentata de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.
Formatul emisiunii este originar din SUA, a fost creat de Bob Stewart si este foarte vechi, prima editie fiind difuzata in 1956. Distribuitorul international al formatului este Fremantle.

Formatul acestei emisiuni a mai fost difuzat si de Pro TV sub numele emisiunii Pretul corect intre 1997 si 2000, fiind prezentata de Stelian Nistor si Bebe Cotimanis.
Formatul emisiunii a mai fost difuzat si de Kanal D in 2014, emisiunea numindu-se Spune-mi pretul.

Reprezentantii Antena 1 au anuntat si grila de toamna a anului 2021 in care sunt incluse editii noi ale emisiunilor Asia Express, X-Factor, Acces Direct, Super Neatza cu Razvan si Dani, Mireasa, iUmor dar si o noua emisiune de stand-up numita Stand-Up Revolution, cu Vio, Teo, Costel si Dan Badea, peronalitati cunoscute in lumea stand-upului din Romania.

Recent a inceput si sezonul 2 al serialului romanesc Adela, primul episod al noului sezon fiind difuzat pe 19 august.

De asemenea, astazi a inceput prima editie a emisiunii Splash! Vedete la apa, emisiune prezentata de Razvan Fodor, Anna Lesko si Ramona Olaru. In prima editie au participat vedete precum Alina Puscas, Cristi Pulhac sau Margherita de la Clejani.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Pretul cel bun si cum considerati ca va fi comparativ cu emisiunile difuzate de Pro TV si Kanal D? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU