Număr ocupat în rețeaua Digi Mobil – Problemă rețea – Rețea ocupată.

Digi Mobil dispune de o rețea proastă. De fapt, una foarte proastă. Chiar și așa, se fac eforturi iar aceasta este într-o continuă dezvoltare dar tot nu reușește să țină pasul cu utilizatorii.

Abonamentele de la Digi Mobil sunt excelente din mai multe puncte de vedere: preț, oferte, etc. dar la capitolul semnal, această rețea stă prost. Din cauză că RCS-RDS a venit cu aceste oferte în rețeaua lor de telefonie mobilă, lumea s-a bătut să-și deschidă abonamente și să-și porteze numerele, mai ceva ca pe pâinea caldă. Iar cel mai probabil din cauza numărului mare de utilizatori rețeaua a început să cedeze.  Sunt momente în timpul zilei în care această rețea nu poate fi folosită sub nicio formă.

Rețea Ocupată” sau „Număr Ocupat” sunt ultimele erori marca Digi Mobil. Mai exact, din cauză că rețeaua este slabă iar numărul de utilizatori este mare (și în continuă creștere), atunci când se încearcă apelarea se primește una dintre aceste două erori.

Cei responsabili au promis că aceste erori se vor rezolva în scurt timp dar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla odată cu îmbunătățirea rețelei.
Deci, în concluzie, Digi Mobil este obligată să-și dezvolte serviciile altfel clienții au tot dreptul să-și rezilieze contractele.

Se pare că RCS-RDS nu acordă atât de multă atenție serviciului de telefonie mobilă. Spun acest lucru fiindcă, spre deosebire de serviciile de internet și cablu TV care se dezvoltă destul de repede, Digi Mobil se mișcă cu pași greoi (atât rețeaua cât și suportul) spre punctul în care se poate numi o rețea bună. Acum nu știu dacă prețul redus al acestor abonamente mai este un lucru atât de bun însă știu ca lumea va continua să încheie contracte fiind atrasă de prețurile mici și de ofertele de nerefuzat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.