The Witcher: Originea sangelui – vom vedea sezonul 2?
Mult asteptata productie The Witcher: Originea sangelui (The Witcher: Blood origin – 2022) a fost adaugata pe Netflix pe 25 decembrie, desi a generat foarte mult interes, a atras in acelasi timp si multe critici.

Actiunea se desfasoara in universul The Witcher cu peste o mie de ani inaintea evenimentelor din primul serial, arata cum a fost creat primul Witcher si evenimentele care au dus la Conjunctia Sferelor, atunci cand lumile monstrilor, elfilor si oamenilor s-au unit pentru a deveni una singura. Serialul arata sapte proscrisi in lumea elfilor care isi unesc fortele impotriva unui imperiu puternic.

Serialul a fost creat de Declan De Barra, care a contribuit si la primul serial The Witcher. Din distributie fac parte actorii Sophia Brown (The Capture – 2019, Giri/Haji – 2019), Laurence O’Fuarain (Black ’47 – 2018), Mirren Mack (The Nest – 2020), Lenny Henry (Penelope – 2006), Jacob Collins-Levy (Printesa alba – 2017), Zach Wyatt, Lizzie Annis, Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once – 2022, Crouching Tiger, Hidden Dragon – 2000) si altii.

Pe IMDb, serialul a obtinut o nota foarte mica, 4.0 din aproximativ 12.000 de recenzii. Astazi a ocupat prima pozitie in topul Netflix al serialelor vizionate in Romania iar in topul IMDb al celor mai cunoscute seriale ocupa locul 112.

The Witcher: Originea sangelui a fost lansat ca miniserie, fiind alcatuit din 4 episoade, fiecare episod are durata de aproximativ 50 de minute. Productia nu va avea sezonul 2, fiind lansat ca miniserialul.

The Witcher: Originea sangelui – vom vedea sezonul 2?

Foarte multe persoane s-au declarat nemultumite de acest serial din cauza schimbarii radicale a scenariului comparativ cu povestea originala The Witcher. De asemenea, firul narativ este expus foarte rapid desi continutul este vast, se trece de la un subiect la altul fara ca evenimentele sa poata fi urmarite cu o oarecare logica.

Criticile vin la scurt timp de la declaratia lui Henry Cavill (protagonistul serialului The Witcher, cel care interpreteaza rolul lui Geralt) prin care a anuntat ca nu va continua sa interpreteze acest rol. Cel mai probabil, motivele sunt legate de scenaristii care au adus modificari importante serialului fata de cartile si jocurile dupa care a fost realizata seria.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.