Oferta Back to school revine la Digi

Digi Romania a anuntat lansarea ofertei pentru inceputul anului scolar, campania Back to school a mai fost disponibila in reteaua Digi iar in acest articol vom mentiona ce beneficii sunt oferite.

La portarea unui numar din alta retea, Digi ofera 50% reducere la abonament in primele 9 luni (in cadrul altor oferte se mai practica aplicarea reducerii la inceputul, mijlocul si sfarsitul perioadei contractuale).

Aceasta oferta este disponibila indiferent de modalitatea prin care se face portarea (intr-un magazin Digi, online pe site-ul oficial, telefonic la relatii cu clientii sau prin agenti de teren).

Este bine de stiut ca portarea se poate face atat de pe un abonament cat si de pe o cartela prepay, indiferent de operatorul de la care se porteaza numarul. Ca exemplu, la portarea unui numar pe abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, in primele 9 luni se plateste suma de 2.5 euro pe luna iar in lunile 10 – 24 se plateste suma de 5 euro pe luna.

Reducerea este valabila doar la contractarea unui abonament de telefonie mobila pe 24 de luni iar perioada de valabilitate a ofertei este 21 august – 10 septembrie 2023. Abonatii pot opta fie pentru reducerea de 50% mentionata anterior, fie pentru primirea unui telefon in 24 de rate cu 0 avans.

Oferta Back to school revine la Digi
Cu abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, abonatii pot avea urmatoarele beneficii:

  • minute nelimitate in toate retelele nationale, inclusiv in roaming SEE
  • SMS-uri nelimitat in reteaua Digi
  • 3000 de minute internationale
  • date mobile, inclusiv in roaming SEE

In prezent, Digi este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, detinand cota de piata de 37.8%. Acest lucru se datoreaza si campaniilor frecvente lansate de operator prin care se ofera beneficii la portarea din alta retea, asa cum este si Back to school. In ultimii ani, operatorul si-a mentinut si pozitia in ceea ce priveste numarul de numere portate in retea.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Digi nu este cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, această poziție fiind ocupată de Orange România. Orange are 9.8 milioane clienți telefonie mobilă vs Digi care are 5.4 milioane. Cota de piață de 37.8 % menționată în articol este în segmentul abonaților persoană fizică unde într-adevăr Digi ocupă prima poziție.