Baiat fata etc pe Disney Channel
In luna august, posturile Disney Channel si Disney Jr. vin cu surprize pentru cei mici. Disney Channel lanseaza luna aceasta serialul Baiat, fata, etc. Serialul incepe pe 23 august de la ora 17:30 si prezinta aventurile unei familii compuse dintr-un baiat, o fata, un caine, o pisica si o bucata de branza.

Provocarea Estivala va continua si in luna august. In acest program, cei mici vor urmari in dupa-amiezile din zilele de sambata si duminica episoade maraton din serialele indragite de ei dupa cum urmeaza: Sydney si Max (1 august), Miraculos: Buburuza si Motan Noir (7-8 august), Bizaardvark (14-15 august), Ne vedem la Paris (21-22 august). Aceste episoade-maraton se vor difuza in zilele de sambata si duminica de la ora 12.

In luna august, postul Disney Channel va sarbatori Saptamana internationala a Printeselor. Aceasta saptamana va fi sarbatorita in perioada 23-29 august iar in cadrul acestei perioade, de la ora 18, vor fi difuzate cate 3 episoade din serialul Aventura incalcita al lui Rapunzel.

In zilele 28-29 august, Disney Channel va difuza episoade din serialele: Casa lui Raven, Cainele Blogger, Copiii Bionici, Mereu la Mijloc, Bafta Charlie, Sydney si Max, O viata minunata pe punte si altele. Tot in aceste doua zile, Disney Channel va difuza si filmele Paja Adolescentilor 1 si 2.
Toate aceste episoade din serialele si filmele enumerate mai sus vor incepe de la ora 10 pe 28 si 29 august.

Baiat fata etc pe Disney Channel

Al 2 lea post de desene animate al celor de la Disney destinat celor mai mici telespectatori, Disney Jr., a pregatit de asemenea un program special in luna august dupa cum urmeaza:

Episoade noi din serialul Mira, Detectiv Regal. Acest serial va fi difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, din 2 august, de la ora 12:30. Serialul prezinta aventurile unei fetite pe nume Mira care este detectiv regal in tinutul Indian Jalpur.

Fancy, Nancy si Clancy le da intalnire celor mici in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 16:30, din 9 august. In acest sezon, Nancy are parte de o multime de aventuri: ii cade un dinte, va avea grija de un catelus, va participa la o parada, si multe alte aventuri.

In saptamana internationala a printeselor, Disney Jr. va difuza episoade speciale din serialul Sofia. Aceste episoade vor fi difuzate in saptamana 23-29 august de la ora 10:30. In zilele de weekend, Disney Jr. va difuza episoade maraton din serialele: Blue, Eroi in pijama, Gigantosaurul, Prietenii Catelusi, T.O.T.S. si multe alte episoade din alte seriale. Aceste episoade maraton vor incepe in fiecare sambata si duminica de la ora 10:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.