Oferta Digi – Cu ochii-n 4
Digi lanseaza astazi o noua oferta care, spre deosebire de alte oferte anterioare, este disponibila exclusiv in magazinele Digi si in call center (apel la numarul 0314004600). Conform informatiilor publicate in clipul de prezentare Digi, se subintelege ca oferta nu este disponibila online.

In cadrul ofertei Cu ochii-n 4, Digi ofera extraoptiunea Maxpak gratuita timp de 4 luni pentru abonatii care se aboneaza la serviciul de televiziune digitala prin cablu pe o perioada contractuala de 24 de luni. Reducerea extraoptiunii Maxpak se aplica in lunile 1, 6, 13 si 18, nu se ofera in primele 4 luni.

De asemenea, reprezentantii RCS & RDS mentioneaza ca serviciul HBO GO este disponibil in extraoptiunea Maxpak doar pentru abonatii care au atat televiziune digitala prin cablu cat si internet fix la aceeasi adresa.

Oferta Digi – Cu ochii-n 4
Campania Cu ochii-n 4 este valabila de astazi pana pe 31 decembrie 2021.
Gasiti mai jos clipul de prezentare al noii oferte Digi:

In reteaua Digi cablu, extraoptiunea Maxpak costa 15 lei pe luna si contine programele HBO SD/HD, HBO 2 SD/HD, HBO 3 SD/HD, Cinemax SD/HD si Cinemax 2 SD/HD.
In ceea ce priveste abonamentul de televiziune prin cablu, in zonele urbane pretul abonamentului Digital este 30 de lei pe luna. Impreuna cu acest abonament putem primi un decodor sau un smartcam in custodie, incepand cu al doilea echipament va trebui sa platim chirie lunara.

Digi continua lansarea ofertelor prin care incearca sa aiba cat mai multi clienti cu extraoptiuni active, ieri a expirat ultima oferta (2 Luuuni! Ce oferta BU-HU-HUUNA!) prin care Digi oferea Maxpak gratuit timp de 2 luni abonatilor noi care optau pentru televiziune digitala + pachetul Maxpak sau abonatilor existenti care activau Maxpak.

O alta noutate anuntata de Digi este noua oferta comerciala care va include, in premiera in Romania, abonamente de 2.5 respectiv 10 Gbps. Abonamentele vor fi disponibile din decembrie 2021, in prima faza in Bucuresti.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. Au cea mai proastă grila tv. Nu voi mai prelungii cu această firmă care la partea de cablu stă pe loc. Din 2011 de când sunt abonat tot spun că vor îmbunătăți grila tv. Lipsesc multe canale care sunt la concurență :filmboxurile, docubox, C&I, travel XP, extreme sports, ID, D Science, animal planet, traceurile, balkanika, Love Nature, MTV 80,90,etc.Orange și Vodafone le dau clasă la grilă și sunt și mai ieftini plus că oferă 1 an hbo gratuit.

  • Vodafone si Orange sunt mai ieftini pentru actualii abonati ai lor . Insa daca un abonat digi doreste sa se duca la Orange de exemplu pentru a beneficia de oferta buna ( mai buna ca la Digi) trebuie sa detina si un abonament mobil Orange de minim 1 an. ( caz verificat de mine personal). Asa ca sa fim corecti pana la capat. Sunt de aceeasi parere cu tine ca Digi are o grila slaba dar si pretul este mai mic. Cine iti da 165 de canale tv la pretul de 26 lei sau 21 lei in urban. Uita-te in ce pachete sunt BBC Earth si Viasaturile la Voda si Orange si in ce pachet sunt la Digi.

 2. Ca sa fie mai clar pentru toata lumea: Trebuie activata si mentinuta extraoptiunea Maxpak timp de 24 de luni pentru a beneficia de cele 4 luni gratuite. Iar daca vrei si HBOGO trebuie sa ai si internet de la Digi, pe acelasi cod de abonat.

  Continutul HBO Romania este jenant si asa va ramane pana la migrarea catre platforma HBO Max. Adica investitiile in platforma actuala HBOGO vor fi zero.

  In alta ordine de idei: Erau (poate mai exsita) campanii la chips-uri prin care se putea castiga 3 luni de acces gratuit in platforma HBO GO.

  • HBO GO este o varianta ieftina si temporara, sa zic asa, merge daca vrei sa o folosesti 1-2 ani, sunt cateva seriale foarte bune insa pentru utilizatorii vechi care au urmarit cam tot ce se putea pe aplicatie, nu merita nici macar 10 lei pe luna. Pe mine nu ma da pe spate nici continutul HBO Max iar abonamentul sigur va fi mai mare.
   Pana la urma, nu putem compara HBO GO cu Netflix, diferenta de pret este considerabila intre cele doua platforme.
   Iar in ceea ce priveste oferta Digi, ultimele oferte le-au facut asa incat sa nu mai dezactiveze abonatii extraoptiunea dupa lunile gratuite, era normal sa se intample asta.

   • Decat sa te legi la cap si arunci bani pe Maxpak pentru 24 de luni la care se adauga pretul abonamentului TV + pretul abonamentului de internet, mai bine investesti intr-un VPN decent care sa-ti ofere IP de SUA si ai acces la continutul gratuit oferit de platforme precum: Tubi TV, Crackle TV, Pluto TV, Peacock TV, Xumo TV si lista ramane deschisa.

    Pana si Plex TV, care poate fi accesat complet gratuit din Romania, chiar si fara cont, are in librarie filme clasice cu: Brigitte Bardot, Sophia Loren, Gene Hackman, Chuck Norris, John Wayne, Jane Fonda si multi alti titani ai cinematografiei de peste ocean la care se adauga o serie de documentare extrem de interesante, plus cca 87 de canale TV.

    • Poate fi si aceasta o solutie insa problema cu majoritatea serviciilor VPN care au server in SUA este ca viteza este mica, ceea ce poate cauza probleme de performanta in timpul vizionarii.
     In plus, daca vrei un provider VPN sigur si cu trafic suficient, va trebui sa platesti si pentru acela lunar.