Super TV Curier TV si Arges TV regional la Digi
Televiziunile Super TV, Curier TV si Arges TV au fost introduse astazi in grila digitala de cablu Digi (RCS & RDS) in judetul Arges iar Super TV a fost introdus si in judetul Valcea. Toate cele trei posturi au fost introduse in format SD, desi Super TV are si HD in denumire.

Televiziunile nu au fost introduse inca in NIT, ceea ce inseamna ca sunt disponibile doar la scanarea grilei cu optiunea Alti operatori si nu sunt disponibile folosind receptoarele Digi.

Cu aceste modificari, Digi continua introducerea de posturi locale sau regionale in grilele digitale, in ultima perioada au fost introduse in anumite zone si posturile Valea Prahovei TV, MDI TV, Tezaur TV, Job TV, Bit TV sau Actualitatea TV.

Tot astazi a fost introdus in grila digitala de cablu (va fi introdus la nivel national), postul de manele Balcan Music TV insa, asemenea celor 3 posturi Super TV, Curier TV si Arges TV, nu a fost introdus in toata tara in NIT.

Super TV Curier TV si Arges TV regional la Digi

Super TV este o televiziune regionala a carei licenta acopera judetele Arges, Valcea, Sibiu, Brasov, Dambovita, Olt si Teleorman. Licenta este detinuta de Ave Concrete Media, al carui asociat unic este Dumitrescu Marius, directorul Super TV.
Super TV este un post generalist.

Curier TV este un alt post generalist introdus azi in grila digitala RCS & RDS din Arges, acoperirea este regionala (judetul Arges) iar licenta audiovizuala este detinuta de Media Video Production.

Avand sloganul Televiziunea sufletului tau, Curier TV a fost infiintat in 2011 si face parte din trustul de presa Curierul Zilei.

Licenta audiovizuala a serviciului de programe Arges TV este detinuta de Arges TV Media Group, zona de difuzare este locala iar profilul este generalist. Continutul difuzat este informativ si dedicat argesenilor.

Printre emisiunile difuzate de Arges TV putem mentiona Subiectul zilei sau Care e povestea ta?
Voi ce parere aveti despre posturile mentionate mai sus?

Update 14.02.2022: Super TV HD a inlocuit varianta SD in grila digitala de cablu RCS & RDS;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Draga Gorila de intrarea în grila Rcs zona Ilfov a postului Super tv mai ai vreo veste ,este postul care da multe clase la Cele de umplutura gen Nașu,Estrada,Kapital,Balcanica (cel cu manele)