Gatit la costum cu Stefan Lungu pe Antena 3
Antena 3 aduce saptamana aceasta o noua emisiune numita Gatit la costum care va fi prezentata de Stefan Lungu.

Gatit la costum este o emisiune culinara ce va fi difuzata de Antena 3 de sambata, de la ora 13:30. Emisiunea care va fi difuzata de Antena 3 pare sa fie aceeasi precum cea difuzata exclusiv online de Stefan Lungu, Cooking in a suit. In acest podcast, Stefan Lungu gateste alaturi de invitati precum Mihai Morar, Andreea Marin, Florin Piersic Jr., Natalia Lungu sau Dezideriu. Emisiunea pare sa fie aceeasi, doar numele fiind schimbat si cu mentiunea ca va fi disponibila la TV pe Antena 3.

In programul afisat de Antena 3, Gatit la costum este prezenta in grila sambata si duminica de la ora 13:30 insa nu stim daca va fi difuzata si in timpul saptamanii.

Stefan Lungu a prezentat in trecut la TVR 2 emisiunea Tonomatul DP2. A fost consilierul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii si a fost casatorit cu Anca Lungu, fosta prezentatoare TV la Antena 1, care a plecat din tara acum cativa ani.

Gatit la costum cu Stefan Lungu pe Antena 3

In Romania avem destul de multe emisiuni de gastronomie sau emisiuni tip cooking show, existand interes pentru acest domeniu. Printre emisiunile asemanatoare ce pot fi vizionate in Romania in acest moment mentionam:

  • Prima TV: Poezie si delicateturi, cu Mircea Dinescu
  • Antena 1: Hello Chef
  • Pro TV: Arena bucatarilor
  • Digi 24: La cina

De asemenea, TV Paprika este un post cu tematica gastronomica unde putem viziona emisiuni interesante gastronomice din toate colturile lumii.

ShARE in nucate – cu Chef Alex Petricean pe Pro TV Plus

O alta emisiune culinara disponibila in Romania este ShARE in bucate cu Chef Alex Petricean, o emisiune disponibila exclusiv online pe Pro TV Plus. ShARE in bucate a ajuns la 12 editii, initial a fost gazduita de Chef Emanuel insa ultimele 4 editii au fost cu Chef Alex Petricean.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII