Oferta Digi Mobil – Cel mai tare in portare
Digi (RCS – RDS) lanseaza o noua oferta pentru clientii care doresc portarea unui numar din alta retea, trimitand notificari push (pe smartphone-uri) clientilor in acest sens.

Noua oferta Digi Mobil se adreseaza abonatilor existenti sau abonatilor noi care doresc portarea unui numar din alta retea, primind reducere la abonament 50% timp de 6 luni. Reducerea se aplica indiferent de numarul portat din alta retea (abonament sau prepay). Abonamentul nu trebuie sa fie neaparat nou, vom beneficia de reducere chiar daca portam un numar mobil pe un abonament existent.

Oferta este valabila pentru orice abonament contractat (Digi Mobil Optim Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2). Pentru a beneficia de reducerea de 50%, este necesar sa optam pentru perioada contractuala de 24 de luni. Daca avem deja o promotie in curs, datorita unei alte oferte, noua reducere se va cumula cu promotia existenta.

Pe langa beneficiile mentionate mai sus, la portarea unui numar din alta retea sunt oferite preturi mai avantajoase la achizitia unui smartphone (avans redus sau chiar 0 si rate Digi, fara credit bancar). Daca dorim sa optam pentru rate Digi (12 rate), este necesar sa avem si servicii fixe RCS – RDS.

Pana pe 31 decembrie 2020, Digi avea o alta oferta la portare si anume 50% reducere la abonament timp de 6 luni pentru portarea unui abonament din alta retea si 50% reducere la abonament timp de 3 luni pentru portarea unui numar prepay. Spre deosebire de acea oferta, acum se ofera 50% reducere pe 6 luni inclusiv pentru numerele preplatite portate.

Cum putem porta un numar din alta retea pentru a beneficia de aceasta oferta?
Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa facem o cerere online pe site-ul digi.ro sau intr-un punct comercial Digi. Putem face o solicitare si telefonic la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600 insa este recomandat sa facem online sau intr-un punct de lucru Digi.

Oferta Digi Mobil – Cel mai tare in portare

Oferta „Cel mai tare in portare” este valabila in perioada 27 ianuarie – 31 martie 2021, astfel incat avem suficient timp sa ne hotaram daca dorim portarea numarului in reteaua Digi, cu o reducere de 50% timp de 6 luni.

Reamintim ca Digi a adaugat recent in oferta comerciala noile flagshipuri Samsung din gama S21 dar si un smartphone Samsung la un pret redus si anume Galaxy M11.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Faceți portare dar semnal aveți ? Anul trecut m-am portat în 21 ianuarie și am avut semnal foarte bun până în martie , de atunci semnalul este foarte slab și de multe ori chiar deloc , am putut să tot sun că nu sa rezolvat nimic . Aștept luna martie să mă portez la alt operator !

    • Noi nu suntem de la Digi.
      Daca adresa cu probleme este cea din contract, faceti o sesizare catre ei sa aprobe rezilierea contractului fara plata unor despagubiri sau asteptati pana in martie daca atunci expira perioada contractuala.

  2. Mai bn ar face o oferta cei mai tari in semnal ca acolo stau rau de tot ….pai degeaba te bucuri de preturile mici ca nu ai la ce folosii telefonul nema semnal si platesti si putinul ala degeaba fara sa te poti folosi de telefon asta e noua teapa digi