Oferta Focus Sat – 2 luni de vizionare la pret de 1
Din 6 septembrie, furnizorul DTH Focus Sat ofera o noua promotie online la pachetele Play tv si Play tv Extra. Promotia se numeste 2 luni vizionare la pret de 1 si se aplica doar pachetelor din aplicatia online Focus Sat Live. In plus, potentialii abonati care doresc sa devina clienti Focus Sat prin aplicatie o pot incerca gratui 7 zile.

Clieniti Focus Sat satelit pot urmari gratuit posturile tv din aplicatia Focus Sat Live in functie de pachetul DTH detinut. Pentru cine doreste sa isi faca un cont in aplicatie fara sa fie client Focus Sat satelit, are nevoie de un smart card Focus Sat si cont online pe site-ul Focus Sat. Cu seria de pe smart card, username si parola contului ne putem autentifica in aplicatie.

Avand pachetele Play tv si Play tv Extra putem urmari pana la 106 canale oriunde si oricand pe orice dispozitiv smart: TV, laptop, telefon. Functiile Restart & Replay sunt disponibile pe 40 de canale tv, cu aceste functii putem vedea emisiunile preferate inregistrate timp de 7 zile dupa ce au fost difuzate pe post. In plus, mai este disponibil pachetul Play tv Adult care costa 4 lei.

Aplicatia Focus Sat Live poate fi folosita pe 3 dispozitive simultan. Prin pachetele Play TV si Play TV Extra vom beneficia de o biblioteca VOD cu emisiuni, seriale si filme de pe posturile AMC, Comedy Central, National Geographic, National Geographic Wild, Minimax, Jim Jam si Nickelodeon si sa nu uitam de serialele multi-premiate de pe postul Focus Sat tv pe care le putem vedea oricand.

Oferta Focus Sat – 2 luni de vizionare la pret de 1

Aplicatia Focus Sat tv Live se poate folosi atat in Romania cat si in alte tari din Uniunea Europeana. Cu pachetul Play TV Extra vom beneficia gratuit de diferite aplicatii de streaming cum ar fi HBO GO, Antena Play si Film Box Live. Antena Play este o aplicatie online ce apartine grupului Intact Media si putem urmari toate canalele tv ale grupului Antena plus alte 4 canale tematice. Antena Play este disponibila cu pachetele Play tv si Play tv Extra.

Aplicatia Filmbox Live este disponibila doar cu pachetul Play tv Extra si ofera filme si seriale oferite de cei de la SPI. Focus Sat este primul DTH din Romania si apartine companiei M7 care la randul ei a fost cumparata de grupul francez Canal+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.