Top telenovele noi 2021
In acest material vom prezenta cateva dintre cele mai bune telenovele ce s-au lansat sau se vor lansa in anul 2021. Inca nu avem informatii daca aceste telenovele vor fi cumparate de televiziunile din tara noastra.

1. La Desalmada. Aceasta telenovela este distribuita de Televisa si prezinta povestea unui cuplu proaspat casatorit care in seara nuntii trece printr-o tragedie. Mirele este ucis iar mireasa este violata. Mireasa, Fernanda Linares (interpretata de actrita Livia Brito), dupa acea noapte va avea in gand doar sa se razbune pe cei care au violat-o si i-au ucis sotul.

Tanarul Rafael Toscano (interpretat de actorul Jose Ron) o ajuta pe Fernanda sa treaca peste trauma suferita. Telenovela La Desalmada este realizata dupa serialul columbian La Dama de Troya. La Desalmada s-a lansat in tara natala pe 5 iulie iar din distributia serialului fac parte actorii Eduardo Santamarina, Raul Araiza,  Laura Carmina si altii.

2. Malverde El Santo Patron. Telenovela este distribuita de Telemundo si este o telenovela de epoca care ne prezinta viata lui Jesus Malverde, nascut in 1870, personaj interpretat de actorul Pedro Fernandez. Cand se maturizeaza, Jesus este iubit de popor, in special de saraci, si obtine porecla Sfantul Narcotraficantilor. Aceasta telenovela se va lansa pana la sfarsitul anului 2021. In Malverde El Santo Patron joaca actorii Pedro Fernandez, Carolina Miranda, Sofia Castro si altii.

3. Vencer: El Pasado. Telenovela este distribuita de Televisa si este o continuare a productiei Vencer, fiind a treia astfel de continuare. Celelalte 2 continuari se numesc Vencer: El Miedo (2020) si Vencer: El Desarmado (lansata in februarie 2021).

Vencer: El Pasado spune povestea a 4 femei care trec prin evenimente nedorite si astfel sunt tintele batjocurii pe retelele de socializare. Cele 4 femei se numesc: Carmen (interpretata de actrita Erika Buenfil), Renata (interpretata de actrita Angelique Boyer),  Mariluz (interpretata de actrita  Arantza Ruiz) si Dana (interpretata de actrita Ana Paula Martinez).
Telenovela: Vencer El Pasado s-a lansat in tara natala pe 12 iulie.

Top telenovele noi 2021

4. La Reina del Sur / Regina Sudului – sezonul 3. Telenovela este distribuita de Telemundo si este disponibila pe platforma Netflix.  In sezonul 3, Teresa Medosa ajunge in inchisoare in SUA pentru omor. Teresa (interpretata de actrita Kate del Castillo), evadeaza si fuge in Mexic cu ajutorul unor prieteni vechi. Acolo se reintalneste cu Epifanio Vargas (interpretat de actorul Humberto Zurita). Visul Teresei este acela de a nu mai fi o fugara si sa se revada cu fiica ei, Sofia (Isabel Sierra).

Sezonul 3 al telenovelei Regina Sudului se va lansa in tara natala la sfarsitul anului insa nu avem informatii concrete privind disponibilitatea sezonului 3 pe Netflix. Pe IMDb, telenovela Regina Sudului a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.