Oferta Mobil Nelimitat Telekom

Oferta Mobil Nelimitat Telekom este cea mai noua oferta Telekom destinata atat abonatilor de telefonie mobila Telekom cat si utilizatorilor de cartele prepay.

Beneficiile ofertei Mobil Nelimitat de la Telekom sunt urmatoarele, asa cum mentioneaza si cei de la Telekom serviciul este 2 in 1, si cartela si abonament:
-prima luna gratuita, ulterior pretul este 6 euro;
-minute si SMS-uri nationale nelimitate;
-100 minute internationale;
-nelimitat net in reteaua 4G;
-oferta Mobil Nelimitat poate fi reincarcata precum o cartela prepay sau poate fi facturata precum un abonament lunar; astfel, nu exista o perioada contractuala;

Cum activam oferta Mobil Nelimitat de la Telekom?
Activarea acestui serviciu se face urmand acesti pasi:
-introducem noua cartela SIM in telefon;
-introducem codul PIN situat pe suportul cartelei;
-apel gratuit la 1234, beneficiile fiind activate instant;
Este bine sa cunoastem si urmatoarele aspecte ale ofertei prezentate in acest articol:
-serviciul roaming nu functioneaza avand aceasta oferta;
-cartela SIM se poate comanda online pe site-ul Telekom, costul este 29 RON (care vor putea fi utilizati pentru activarea ofertei Mobil Nelimitat) la care se adauga costul de livrare de 10 RON;

Oferta Telekom Mobil Nelimitat este disponibila pana la data de 17 octombrie 2019, cu posibilitatea de prelungire. Bonusul net nelimitat 4G presupune trafic nelimitat si gratuit in reteaua Telekom 4G insa streamingul video este limitat la o rezolutie de maxim 480p. Putem opta pentru aceasta oferta atat in magazinele Telekom cat si in retelele marketurilor Carrefour si Mega Image.

Oferta Telekom este o oferta avantajoasa insa trebuie sa luam in calcul calitatea redusa a continutului video, fiind de maxim 480p pentru bonus net nelimitat 4G. Un alt factor care poate fi important pentru noi reprezinta nefunctionarea serviciului roaming avand aceasta oferta. Totusi, exista si avantaje dupa cum am detaliat mai sus. Pentru a beneficia de aceasta oferta nu suntem obligati sa portam un numar din alta retea.

Voi ce parere aveti despre aceasta oferta de la Telekom, ati fi dispusi sa treceti la Telekom pentru aceasta oferta?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. Buna ziua. Am mai cerut niste pareri dintre smart wifi si adsl pe topicul „Smart wifi”. Acum as dori o parere intre cartela mobil nelimitat si adsl. Daca as avea semnal bun 3G, 4G in zona ar fi mai bun sa-mi cumpar un router si bag cartela in el decat adsl?

   • Dar pe smart wifi dupa cei 80 GB inclusi , viteza de video streaming va fi de maxim 1.5 mbps. La cartela mobil nelimitat daca bag un VPN nu o sa mai am limitare la viteza. Adica nelimitat in totalitate. Sau daca bag cartela intr-un router si fac hotspot tot la fel va fi viteza mare. Telekom nu poate inspecta traficul decat daca cartela sim e intr-un telefon si daca e folosita vonexiunea de date mobila, altfel nu poate verifica rezolutia video-ului poate sa fie si 4K. La smart wifi probabil au ceva pe soft si nu poti urmari decat la 480p.

    • Nu e nimic pe soft, este optiunea bonus net nelimitat, activand aceasta optiune calitatea video este redusa la maxim 480p. Aceasta optiune se poate activa atat pe abonamentul de mobil cat si pe smart wifi.

     • La mobil nelimitat cu activarea bonusului, viteza de streaming video merge full cat tine semnalul. Am mai zis ca in mod normal trebuie sa mearga doar la 480p, dar in realitate merge si la 4K. Cunosc foarte multe cazuri in care utilizatorii au consumat chiar si 500 GB din bonsusul nelimitat, si au facut hotspot cu cartela in telefon pe laptop si au urmarit videoclipuri la calitate 4K, cu o cartela preplatita de 6 euro.

     • Nu te contrazic deoarece nu am Telekom, eu iti spun doar ce este afisat pe site si ce mi s-a spus inclusiv de la relatii cu clientii Telekom. Daca vrei sa mergi pe premiza aceasta stiind ca altor persoane le functioneaza cum trebuie, este alegerea ta.