Oferta Mobil Nelimitat Telekom

Oferta Mobil Nelimitat Telekom este cea mai noua oferta Telekom destinata atat abonatilor de telefonie mobila Telekom cat si utilizatorilor de cartele prepay.

Beneficiile ofertei Mobil Nelimitat de la Telekom sunt urmatoarele, asa cum mentioneaza si cei de la Telekom serviciul este 2 in 1, si cartela si abonament:
-prima luna gratuita, ulterior pretul este 6 euro;
-minute si SMS-uri nationale nelimitate;
-100 minute internationale;
-nelimitat net in reteaua 4G;
-oferta Mobil Nelimitat poate fi reincarcata precum o cartela prepay sau poate fi facturata precum un abonament lunar; astfel, nu exista o perioada contractuala;

Cum activam oferta Mobil Nelimitat de la Telekom?
Activarea acestui serviciu se face urmand acesti pasi:
-introducem noua cartela SIM in telefon;
-introducem codul PIN situat pe suportul cartelei;
-apel gratuit la 1234, beneficiile fiind activate instant;
Este bine sa cunoastem si urmatoarele aspecte ale ofertei prezentate in acest articol:
-serviciul roaming nu functioneaza avand aceasta oferta;
-cartela SIM se poate comanda online pe site-ul Telekom, costul este 29 RON (care vor putea fi utilizati pentru activarea ofertei Mobil Nelimitat) la care se adauga costul de livrare de 10 RON;

Oferta Telekom Mobil Nelimitat este disponibila pana la data de 17 octombrie 2019, cu posibilitatea de prelungire. Bonusul net nelimitat 4G presupune trafic nelimitat si gratuit in reteaua Telekom 4G insa streamingul video este limitat la o rezolutie de maxim 480p. Putem opta pentru aceasta oferta atat in magazinele Telekom cat si in retelele marketurilor Carrefour si Mega Image.

Oferta Telekom este o oferta avantajoasa insa trebuie sa luam in calcul calitatea redusa a continutului video, fiind de maxim 480p pentru bonus net nelimitat 4G. Un alt factor care poate fi important pentru noi reprezinta nefunctionarea serviciului roaming avand aceasta oferta. Totusi, exista si avantaje dupa cum am detaliat mai sus. Pentru a beneficia de aceasta oferta nu suntem obligati sa portam un numar din alta retea.

Voi ce parere aveti despre aceasta oferta de la Telekom, ati fi dispusi sa treceti la Telekom pentru aceasta oferta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

2 COMENTARII