Prima TV – program de Craciun 2022
Postul de televiziune Prima TV a pregatit un program special pentru perioada 23-25 decembrie.

Exclusiv VIP – 23 decembrie, ora 15:30. Cristi Brancu va prezenta o editie speciala cu invitati speciali. Chefii Nina Rus, Ioana Roman sau Roxana Prodan vor gati cele mai delicioase preparate speciale pentru masa de Craciun. Teo Magicool vine in platoul emisiunii Exclusiv VIP pentru a inveseli admosfera cu trucurile sale.

Mos Craciun vine in platou si va aduce cadouri pentru invitatii mici si mari. Interpretii Nico Stelu Pandelescu, Brandusa Covaciuc, Oana Matei si Nadia Duluman vor intretine atmosfera cu piese muzicale.

A Christmas Kiss / Un sarut de Craciun (2011) – 24 decembrie, ora 8. Wendy (Laura Breckenridge) este o proiectanta care se simte neimplinita la locul de munca. Ea pleaca si se angajeaza ca asistenta a unei proiectante celebre. In ziua de Craciun, Wendy sta peste program sa termine un proiect. In lift, ea ramane blocata cu un barbat chipes pe care nu il cunoaste. Intalnirea cu tanarul se incheie cu un sarut pasional.
Filmul Un sarut de Craciun are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Christmas Mail / Scrisoare catre Mos Craciun (2010) – 24 decembrie, ora 12. Kristine North (Ashley Scott) lucreaza la posta. Ea raspunde la scrisorile trimise catre Mos Craciun. Un coleg care nu crede in spiritul Craciunului se indragosteste nebuneste de Kristine. Entuziasmul si bucuria Craciunului pe care o degaja Kristine il va schimba in totalitate pe Matt Sanders (Aj Buckley). Scrisoare catre Mos Craciun are durata de o ora  si 29 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Puss in Boots / Motanul incaltat (2011) – Vestitul Motan incaltat, alaruri de doi prieteni, Pisi Labute pufoase si Hopa Mitica, vor sa isi salveze orasul de raufacatorii Jack si Jill. Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6, acest film se poate urmari si pe HBO si HBO Max.

Prima TV – program de Craciun 2022

Totu-i fain – 24 decembrie, ora 16. Diana Enache (fiica lui Adrian Enache) si Alin Pascal isi fac debutul in televiziune pe post de prezentatori ai unei emisiuni de tip magazin. Telespectatorii vor avea parte de divertisment, umor si muzica buna.

Primiti cu colindul? – 24 decembrie, ora 19:15. Prima TV a pregatit un concert de colinde de Craciun din Maramures.

Joseph and Mary / Iosif si Maria (2016) – 24 decembrie, ora 20. Acest film prezinta povestea Nasterii Domnului. Filmul Iosif si Maria are durata de o ora si 22 de minute pe IMDb a obtinut nota 3,8. Poezie si Delicateturi 25 decembrie ora 14. Miercea Dinescu a pregatit telespectatorilor sai o editie speciala in care mancarea si muzica buna fac casa buna impreuna de Craciun.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.