Survivor Romania – sezonul 4 la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat data de la care va incepe sezonul cu numarul 4 al celui mai interesant reality show din Romania, Survivor Romania.

Survivor Romania va incepe din 9 ianuarie 2023 la Pro TV si va fi difuzat 3 zile pe saptamana in zilele de luni, marti si miercuri de la ora 20:30. Filmarile emisiunii vor avea loc tot in Republica Dominicana. Amfitrionul emisiunii va fi tot prezentatorul Daniel Pavel.

La Survivor Romania vor participa 24 de concurenti impartiti in 2 echipe, Faimosi si Razboinici. Fiecare echipa va avea in componenta sa 6 fete si 6 baieti. Cele doua echipe se vor duela in diferite probe fizice sau de cultura generala. La finele probelor, echipa castigatoare va castiga produse alimentare (ulei, cartofi, orez si altele), cu aceste produse concurentii din echipa care a castigat proba zilei isi pot prepara mancare. Pe langa mancare, castigatorii probei din ziua respectiva pot avea si alte beneficii, cum ar fi: excursii, un loc mai bun de dormit sau chiar mese bogate.

Cei care pierd proba zilei castiga o cantitate redusa de produse alimentare. Iata care este componenta celor 2 echipe. Echipa Faimosilor este compusa din vedete din lumea sportului, muzicii, actoriei si altele.

Faimosii emisiunii Survivor Romania 2023 sunt: Carmen Grebenisan (influencer), Jorge (cantaret), Ada Dumitru (actrita), Ionut Iftimoaie (fost kickboxer), Maria Costantin (cantareata de muzica populara, manele si usoara), Marius Boroiu (antrenor de fitness), Bianca Patrichi (coregraf, dansatoare si nepoata coregrafului Cornel Patrichi), Vlad Munteanu / DOC (cantaret hip-hop), Vica Blochina (fosta sotie a lui Victor Piturca), Sebastian Dobrincu (antreprenor, a fost jurat la Arena Leilor), Stefania Stanila (fosta gimnasta), Gabriel Gavris (influencer, cantaret cunoscut sub numele de Gheboasa).

Survivor Romania – sezonul 4 la Pro TV

Echipa Razboinicilor este compusa din: Alin Chirila (luptator MMA), Alexandra Porkolab (manager), Robert Moscalu (barman), Lucianna Vagneti (antrenor fitness), Dan Ursa (director vanzari), Maria Lungu (designer vestimentar), Andrei Krisan (antrenor fitness), Daria Chiper (baschetbalista), Razvan Danciu (student), Andreea Moromete (creator de continut), Andrei Neagu (actor), Codruta Began (profesor educatie fizica si sport).

Reality show-ul Survivor Romania a fost difuzat si pe Kanal D Romania. In fiecare an, emisiunea a inregistrat audiente record clasand Pro TV in primele 3 locuri.
Pro TV are licenta de post generalist si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor.

Update 14.05.2023: Emisiunea va fi difuzata de luni pana miercuri, de la ora 21:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. O porcărie de emisiune. În America e un milion de dolari premiul, acolo cu banii castigati îți iei o casă, începi o afacere. Cu premiul din România nu stai nici în chirie un an.