Ozark – informatii sezonul 4 partea a doua si sezonul 5
Deoarece au fost puse intrebari privind posibila reinnoire a serialului Ozark cu sezonul 5, in acest articol vom mentiona informatii despre acest subiect, dar si despre a doua parte a sezonului 4.

Sezonul 4 al serialului Ozark a fost adaugat de Netflix pe 21 ianuarie iar de atunci se afla in top 10 seriale Netflix atat in Romania (astazi a ocupat prima pozitie) cat si in alte tari. A fost adaugata doar prima parte a sezonului 4, alcatuita din 7 episoade, urmand ca ultimele episoade (in numar de 7) sa fie incluse in partea a doua a sezonului 4.

Asadar, desi primele 3 sezoane au avut fiecare cate 10 episoade, ultimul sezon va avea in total 14 episoade si va fi impartit in 2 parti. Aceasta este o practica din ce in ce mai comuna in ceea ce priveste anumite seriale de succes Netflix. Un exemplu recent a fost Fabrica de bani, al carui ultim sezon a fost impartit tot in doua parti.

Cand va fi adaugata partea a doua a sezonului 4 Ozark?

Momentan, nu au fost oferite informatii privind data lansarii ultimelor 7 episoade, nici macar daca vor fi adaugate anul acesta. Avand in vedere ca intre sezonul 3 si prima parte a sezonului 4 au fost aproximativ 10 luni, e posibil sa vedem ultima parte a serialului Ozark la finalul acestui an sau la inceptului lui 2023.

Serialul nu este anulat insa se incheie odata cu difuzarea ultimelor episoade din sezonul 4, asadar nu vom vedea sezonul 5.

Ozark – informatii sezonul 4 partea a doua si sezonul 5

Ozark este unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, a castigat 3 premii Primetime Emmy iar pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.4 din aproximativ 235.000 de recenzii. In prezent, sunt disponibile pe Netflix 37 de episoade, urmand ca serialul sa ajunga la 44 de episoade.

Protagonistii serialului sunt Jason Bateman (a castigat un premiu Emmy cu Ozark) si Laura Linney (nominalizata la 3 premii Oscar) si prezinta un consultant financiar care intra in lumea drogurilor. Ozark a fost deseori comparat cu Breaking Bad (2008), unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile si castigator a 16 premii Emmy.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII