Notting Hill / Erin Brockovich – filme DIVA
In luna martie, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare seara de vineri de la ora 20 filme dedicate doamnelor si domnisoarelor.

America’s Sweethearts / Rasfatatii Americii (2001) – vineri, 3 martie, de la ora 20. Filmul spune povestea unui agent de presa pe nume Lee Phillips (Billy Crystal), care trebuie sa organizeze un eveniment. O casa de productie a produs un film cu doi actori foarte iubiti de public.

Kiki Harrison (Julia Roberts) este sora actritei Gwen (Catherine Zeta-Jones) care era casatorita cu actorul Eddie Thomas (John Cusack). Dupa ce au filmat acel film, cei doi actori s-au despartit. Ca sa vanda bilete pentru acel film, casa de productie il angajeaza pe Lee sa organizeze un eveniment pentru vizionarea filmului in premiera. Lee trebuie sa ii tina pe cei doi actori impreuna timp de doua zile cat dureaza evenimentul, publicul nu trebuie sa afle ca cei doi sunt despartiti.

Pentru a reusi sa ii tina impreuna, Lee apeleaza la Kiki. In cele doua zile ale evenimentului, Kiki incepe sa simta ceva pentru cumnatul sau.
Filmul Rasfatatii Americii are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Notting Hill (1999) – vineri, 10 martie, ora 20. William (Hugh Grant) este proprietarul unei librarii din Notting Hill. In oras vine cea mai frumoasa si curtata actrita pe nume Anna (Julia Roberts), care vine sa filmeze un film in oras. Anna intra in libraria lui William pentru a cauta o carte.

La putin timp, cei doi se reintalnesc intr-un bar cand, din greseala, William varsa suc pe Anna. William ii zice Annei sa isi schimbe hainele la el in apartament, care este in apropiere. Destinul face ca intre cei doi sa se lege o relatie. William va realiza ca ii va fi greu sa mentina relatia cu Anna pentru ca ea este mai tot timpul curtata iar el este un tip gelos.

Filmul Notting Hill are durata de doua ore si 4 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Changeling / Provocarea (2008) – 17 martie, ora 20. Filmul Provocarea este inspirat dintr-o poveste adevarata. Actiunea filmului se petrece in 1928 in Los Angeles. Christine (Angelina Jolie) este o mama singura. Ea este obligata sa isi lase baiatul singur si sa plece la munca.

Cand vine de la munca, Christine nu il mai gaseste acasa pe cel mic si incepe sa il caute singura, dar nu il gaseste. Dupa cateva luni, politia vine la ea la usa cu un baiat si spune ca este al ei. La scurt timp, ea descopera ca nu este baiatul ei si se duce la politie si spune ca baietelul adus de ei nu este al ei.

Filmul Provocarea are durata de 2 ore si 21 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8.
Notting Hill / Erin Brockovich – filme DIVA

Shakespeare in Love / Shakespeare indragostit (1998) – 24 martie, ora 20. Filmul spune o poveste de dragoste interzisa, Will Shakespeare (Joseph Fiennes) este un scriitor celebru care isi regizeaza in teatru propriile scrieri punandu-le in scena.

Viola de Lesseps (Gwyneth Paltrow) este o tarara careia ii place mult teatrul incat si-ar dori sa joace pe scena (in vremurile in care se petrece actiunea filmului, femeile nu aveau voie sa joace pe scena). Pentru a-si realiza visul de a juca pe scena, Viola se costumeaza in barbat si castiga un rol intr-o piesa de teatru regizata de Will.

La repetitii, Will isi da seama ca Viola nu este barbat si ca de fapt ea este femeie. Intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste interzisa, pentru ca ea trebuie sa se casatoreasca cu alt barbat. Din aceasta poveste de dragoste dintre Will si Viola se naste romanul Romeo si Julieta.

Filmul Shakespeare indragostit are durata de doua ore si 3 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Erin Brockovich (2000) – 31 martie, ora 20. Erin Brockovich (Julia Roberts) este o mama singura, fara bani si fara loc de munca. Erin se angajeaza intr-un birou de avocatura, acolo ea investigheaza un caz de otravire a canalizarii unui oras din California.

Filmul Erin Brockovich are durata de doua ore si 11 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.